Öncelikle herkese selamlar, bebeklikten beri bizimle olanı bir fıstığımız var. İnanılmaz akıllı. Çok seviyoruz. Yıllarca muhabbet kuşu besledim, ama böylesine azgınını görmedim. Başta sempatik geliyordu, aaa nası da kabarıyor oyuncağına, nasıl kur yapıyor, nasıl da ağzında taşıyor falan diyorduk, şimdi o kur yapma sesini her duyduğumda kan beynime sıçrıyor. Biz muhabbet kuşlarını kafese sokmayız. Özgürdür, bu arkadaş da öyle.
Eve bi geliyoruz. Evdeki tüm aynalar, parlak tüm zeminler yem, yem kusuyor her yere. Bir yere de değil, boydan boya. Duvarda kendi gölgesine bile yem veriyor. Bu azgınlığı gerçekten üzücü, ama dişi kuş almak istemiyorum. Kızgınlık dönemidir, geçer dedik. İki ayı geçti hala böyle.
Forumda kendi kustuğu yemi yerse sıkıntı olacağını da okudum. Kendi yemlerini de yiyor.
Bu azgınlığı nasıl geçirebiliriz? Nasıl dindirebiliriz?
Elma yediklerinde dindiğini duydum, doğru mudur? Yemini değiştirdim fayda etmedi, hangi yemi kullanayım. Ne yapayım lütfen yardım edin.
Eve bi geliyoruz. Evdeki tüm aynalar, parlak tüm zeminler yem, yem kusuyor her yere. Bir yere de değil, boydan boya. Duvarda kendi gölgesine bile yem veriyor. Bu azgınlığı gerçekten üzücü, ama dişi kuş almak istemiyorum. Kızgınlık dönemidir, geçer dedik. İki ayı geçti hala böyle.
Forumda kendi kustuğu yemi yerse sıkıntı olacağını da okudum. Kendi yemlerini de yiyor.
Bu azgınlığı nasıl geçirebiliriz? Nasıl dindirebiliriz?
Elma yediklerinde dindiğini duydum, doğru mudur? Yemini değiştirdim fayda etmedi, hangi yemi kullanayım. Ne yapayım lütfen yardım edin.