hatice1
Paylaşımcı Üye
Erkek kuşumun yaninda bir yildan fazladir eş tutmayan dişi vardi geçen petshopa yem almaya gidince bi kuş gözüme çarptı erkeğimle uyumlu olacağını düşündüm benim dişiyle değiştirdim. Petshop tanidik olur bu dişi erkekten büyük dedi acik acik. Farkindaydim zaten. Dişi biraz zayifti ve ishaldi. Evde düzenli yem yiyp temiz yerde durunca duzelecegini umarak aldim 3 4 gün kadar baktim kabarik duruyor yem ve su nadir tüketiyor erkekten ayirdim baska bir kafeste tedavi uygulamaya basladim. Araştırdım elimde olan flagly şuruptan agzina bir damla damlattin kustu geri suluguna 'yarim su 7 damla flagly 12 saate kalmadan bir değiştirdim. Yem kapali yemdi zaten. Bu arada popo tuylerini temizleyi kisalttim biraz yapismasin diye. Kuş hareketlendi düzeldi erkegin yanina koydum cokta güzel anlasiyorlar erkek üstüne çıkıyor dusuyor geri tecrübesiz. Probiyotik uyguladim 3 günde. Dun farkettim yine kabarmaya başladı. Sabah baktim dışkı beyaz. Suluguna 3te 1 oranda maden suyu koydum bu seferde dışkı garip bir hal aldı. Tam ishali geçti başka sorun çıktı sanırım. Disiyi ayırdım başka odada. Görselleri ekliyorum. Akli başında kuştan anlayan veteriner yok burda geçen tavsanimin ayağı kirildi diye gittim buna mi geldin demeye getirdiler virusten dolayi dışarı cikamiyoruz zaten.

linki kopyala

linki kopyala