Ishal

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kullanci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hava çarpar diye cekindim kafesi de ayrı yanımızda getirdik birkaç gün sonra döneceğiz ama kafeste rüzgar ya da klima çarpmaz mı? Bilmediğimden soruyorum

Klima direkt kuşa geliyorsa sıkıntı çıkarabilir tabiiki. Çanta içerisinde nefes nefese kalmadan rahat gidebiliyorsa çanta kullanın fakat nefes nefese kalıyor ise havasızlıktan yapıyor olma durumu olduğundan kafeste götürün kafesin de kenarlarını örtün cereyan veya klima çarpmaması için. Kısacası ortama bağlı bir durum.

Merhaba tekrar, dediginiz gibi üst üste prozim plus verdim (digestive vermedim) şuanda kuşumun dışkısı bu şekilde, prozim plus ve digestive başladığımdan beri daha yeşil olmaya başladı iyileşme süreci diye düşündüm ama bugünlerde daha sıvı bu şekilde. Hâlâ normal evimizde degiliz yazlıkta kalıyoruz o yüzden gece de rahat uyuyabildiklerini düşünmüyorum. Tek odada bırakınca ötup kafes tellerine tutundukları icin yanıma aldım öyle uyudular ama onda da seslere kalktılar gece uykuları bölündü.gündüz uykularının bundan dolayı oldugunu düşünüyorum. Biraz kabarmaları var ama hep değil. Kafeslerini aciyorum ama evi tanımadıkları icin uçmuyor. Sabah uyandiginda neşeliydi sonra biraz uyukladı yine biraz önce de bu dışkıları yaptı

Az önce de sadece saydam kısımı yaptı:( yani sıvı şeklinde
Bir kez daha sıvı yaptı

Son düzenleme:
Diger kilolu kuşum da sarı lekeler bıraktı birkac gündür, onda da prozim plus la beraber sararma arttı diye gözlemledim ama hali iyi. Dün geceden beri sadece su var suluklarında bugün sabah bu şekilde yaptı rengi biraz garip oluyor hep, ama bu sabah renklenme olmadı normalde sarı renk bırakıyor belirgin sekilde.

Geri