ben selçuk abi den 2 aya yakındır destek alıyorum.
Muhabbet kuşumu bu forumda ki berrin hanımdan tam 10 sene önce aldım.Evet kuş yaşlı ama bu yaşa kadar 1 kere bile ne hasta oldu nede veterinere gitti.
Fakat 2 ay öncesine kadar birden kusmaya başladı.Hemen veterinere götürdüm.2 gün veterinerde küvözde kaldı.Yem yemeye başladıktan taburcu oldu.Evde veterinerin verdiği ilaçları yaklaşık 10 gün kullandım.Tam iyileşti derken bir daha nüksetti.bu sefer selçuk abiye danıştım.hemen mikostatin alıp kullanmamı söyledi.İlk gün kusunca kuş çok durgunlaşıyor.O gün kusmukları çıkarıyor.Ertesi gün kusma kalmıyor ve yeme başlıyor.Bir 10 günde böyle devam ettik.tabi bu arada karadenizpet’ten röhnfried markasını nerdeyse tüm vitaminlerini aldım.yem içinde hasta yemi aldım.mama sevmediği için arada kuşu direk yumurta ile besledim
Gelinen nokta da şuanda enerjisi,konuşması yerinde.kursak değil de karnının sağ tarafında bir şişlik oluşuyor.Kusma olayı gerçekleşince orası da rahatlıyor.Şimdi o bahsettiğim yerde az şişlik kaldı.inş nüksetmez yine
Tabi birde hastalıkla uğraşırken kafası kelleşti.o bölgeye mantar ilacı sürdük ama pek fayda etmedi.Karadeniz petten biotin vitaz soliter isimli desteği aldım.o çok fayda etti.tüyler çıkmaya başladı