Folluklu derken ne demek istediniz yani folluklu nasıl oluyo folluk ne demek bi aciklarmisnz yani ortasında boşluk gibi çukur olan mi diyosunz çukur bi yer varOrtalama 12,13 günlük yavrular bu kuluçkadan sonra folluklu yumurtalık kullanın derim daha güzel tertipli düzenli olur. Maşallah yavrulara inşaAllah yeme düştüğü günleri de görürsünüz.
Yuvayı temizlicem ama disi elimi bile içeri sokmuyor ısırıyor yavrular büyüsün temizlicem büyüsün fotoğraf atarim [emoji31]Yuvayı temizleyin isterseniz bakteri yuvasına dönmüş.. MaşaAllah kuşunuza tüyleri tamamlanınca da fotoğraf atın da görelim şunun güzelliğini![]()
evet plastik oluyor hocam ortası oyuk o temizlik bakımından ve kuşların sağlığı için daha iyi oluyor bu kuluçkadan sonra alırsınız imkan nisbetinde.Folluklu derken ne demek istediniz yani folluklu nasıl oluyo folluk ne demek bi aciklarmisnz yani ortasında boşluk gibi çukur olan mi diyosunz çukur bi yer var
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bi mesajlara bakarmisnzevet plastik oluyor hocam ortası oyuk o temizlik bakımından ve kuşların sağlığı için daha iyi oluyor bu kuluçkadan sonra alırsınız imkan nisbetinde.
Hani folluklu olsun demiştiniz ya benim yuvanın tabanında oyuk yer var o uygun mutalaş dökerseniz daha iyi olur dediğiniz gibi ben tahmini söyledim hocam olabilir
Hani folluklu olsun demiştiniz ya benim yuvanın tabanında oyuk yer var o uygun mu
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şimdi bundan sonra talas atsam olmaz mi veya illa folluklu mu almak gerekmurat bey sizin yuvalığın ortası oyuk olsa da temizlik imkanınız olmaz folluksuz, o yüzden bu kuluçka böyle geçsin birdahakine folluklu yuvalık kullanın aksi taktirde kuşlarınızda hastalıklar , bitler, bakteriler vs... eksik olmaz yavru ölümleri başlar anaç kuşlarınız hastalanır
Ben kuslari aldığım üretici dedi ki şimdi elleme dedi yavrular büyüsün bi dahaki kuluçka zamanında talas eklersn dediSuan yavrulariniz varken talas ekleyin bir iki tutam yeter iki uc gune bir degistirin yavrular usur mikrop olusur tuy problemi olabilir 20 25 gunluk olunca folluklu yuvalik alin drgistirin boylelikle disi yadirgamaz ikinci kuluckaya ara vermez
Folluklu derken bi fotoğraf rica etsemYavrularinizin hali icler acisi yazik o zeminde diski icindeler talas nemi ceker hic mi arastirmadiniz internette bir suru yazi video var gelistirin kendinizi havalar sogudu altlari soguk olur üsurler ishal olabilirler mikrop yuvasi resmen tuy hastaligi olabilir carpik bacak olabilir ben vicdanen soylemek istedim yapip yapmamak size kalmis o uretici arkadasa da hayret ettim sizin karariniz artik benim elimden bu kadar gelir keyifli hobiler