Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar 1 tane kuşum var resimdeki kafes düzeni ve yemleri hakkında yorum yapabilirmisiniz bu yemler vitaminler hariç başka almamı tavsiye edeceğiniz ürünler varmıdır yardımcı olursanız memnun olurum
kafeste hiç oyuncak göremedim. tahta tünekli bir salıncak, ucunda zil olan renkli bir oyuncak gayet hoş olur, kafeste geniş zaten. seviyolar zil salıncak oyuncak vs
kafeste hiç oyuncak göremedim. tahta tünekli bir salıncak, ucunda zil olan renkli bir oyuncak gayet hoş olur, kafeste geniş zaten. seviyolar zil salıncak oyuncak vs
Konu 2019 yılına ait kuş oyun yaşını çoktan geçmiştir :'') Yorumlarda konu başlıklarının tarihlerine dikkat edelim lütfen, aktif olmayan ve aciliyet gerektirmyen konuları hortlatmayalım.
gerçekten kusura bakmayın, fazla kimseye yorum yapmam, soruları üstte görünce yardımcı oliyim dedim. bende en üst konularda çıktılar. haklısnız benim çift kuşlarım hakkında sorduğum soru bile altta kaldı. dikkat ederim bundan sonra.