Kafes parca kesim ve mubis toptan satan

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan shaggy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

shaggy

Meraklı Üye
Ankara da ucuz mdf lam kestirmis yada bilen varmi nerden kestirebilirim yardimci olabilecek arkadaslari bekliyorum....

Veya hic ugrasma bende 6 - 8 gozlu kafes var pvc yada mdflam dan onlarinda tekliflerini bekliyorum....

Bide bi 10 civari kus ihtiyacim var damizlik yahut yavru 5 - 15TL civari onlardan da yardimlarini bekliyorummm....

Hayirli formlar herkese.....

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:32 -->-> Daha önceki mesaj 22:06 --

Kimse yardimci olamiyacak mi bana....

İstanbul da bauhaus gibi yapı marketlerde uygun fiyata kesim ve bantlama yapılıyor. Ankarada yapılıyordur sanırım.

a 101 de 5 gözlü kitaplık vardı 49 tl ye keşke alsaydınız ve teli kafanıza göre ank da yaptırırdınız bide 5 ile 15 tl arasında kuş ben hiç görmedim nerde satılıo fiyata kuş

İstanbul da bauhaus gibi yapı marketlerde uygun fiyata kesim ve bantlama yapılıyor. Ankarada yapılıyordur sanırım.

1 tabakayi ne kadar kesiyorlar bilginiz varmi

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 08:47 -->-> Daha önceki mesaj 08:46 --

a 101 de 5 gözlü kitaplık vardı 49 tl ye keşke alsaydınız ve teli kafanıza göre ank da yaptırırdınız bide 5 ile 15 tl arasında kuş ben hiç görmedim nerde satılıo fiyata kuş

Hadi 15 degilde 20 olsun baskentli caktirma :)

ankarada nuh akvaryum vardı bi iletişime geç istersen yardımcı olur diye düşünüyorum kuş konusunda

Adres: Gün Sazak Cd No:74, Keçiören
Cep 0 (543) 486 15 49

çok para istiyorlar işte sıkıntı o baglantınızın oldugu bi yer varmı acaba irtibata geçsek.

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:29 -->-> Daha önceki mesaj 14:28 --

ankarada nuh akvaryum vardı bi iletişime geç istersen yardımcı olur diye düşünüyorum kuş konusunda

Adres: Gün Sazak Cd No:74, Keçiören
Cep 0 (543) 486 15 49

teşekkürler bakalım..

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:25 -->-> Daha önceki mesaj 14:29 --

Guncellll

Hayirli formlar herkese :)

Geri