Özer ÇAĞLAR
Meraklı Üye
Merhaba değerli forum sakinleri sürekli kafes boyutu nasıl olmalı içinde neler olmalı tarzında konular görüyorum bu konuda kendi imkanlarım doğrultusunda tüm merak ettiklerinizi görselli şekilde anlatacağım. Çift muhabbet kuşu için bir örnek
Kafes seçimi

Ölçüler: 45 - 40 - 35
Kafes içeriği:
# - 2 adet ahşap tünek
# - 2 adet yemlik
# - 1 adet suluk
# - 1 adet kuş kumu için mamalık
# - 1 adet gaga taşı
# - 1 adet kalamar(mürekkep balığı) kemiği
# - 1 adet yuvalık
# - 2 adet mamalık
# - 1 adet banyoluk
# - 1 adet akıllı yemlik
İlk 6 maddenin mutlaka olmasında fayda var görselde herşey mevcut diğer yazdıklarım sizin tercihinize bağlı kafesin tabanında tavası mevcut üzerinde ise ızgara var temizlenmesi çok kolay en alta granül seriyorum yuvalığım büyük boy ve içi oyuklu kendinden folluklu aksesuarların çoğu dışarıdan monteli içeriyi daraltmıyor kafesin birçok gözesi mevcut rahatlıkla herşey çıkarıp takabilirsiniz umarım yardımcı olabilmişimdir teşekkürler.
Kafes seçimi

Ölçüler: 45 - 40 - 35
Kafes içeriği:
# - 2 adet ahşap tünek
# - 2 adet yemlik
# - 1 adet suluk
# - 1 adet kuş kumu için mamalık
# - 1 adet gaga taşı
# - 1 adet kalamar(mürekkep balığı) kemiği
# - 1 adet yuvalık
# - 2 adet mamalık
# - 1 adet banyoluk
# - 1 adet akıllı yemlik
İlk 6 maddenin mutlaka olmasında fayda var görselde herşey mevcut diğer yazdıklarım sizin tercihinize bağlı kafesin tabanında tavası mevcut üzerinde ise ızgara var temizlenmesi çok kolay en alta granül seriyorum yuvalığım büyük boy ve içi oyuklu kendinden folluklu aksesuarların çoğu dışarıdan monteli içeriyi daraltmıyor kafesin birçok gözesi mevcut rahatlıkla herşey çıkarıp takabilirsiniz umarım yardımcı olabilmişimdir teşekkürler.