Ü
Üye silindi 33476
Guest
Merhaba, kafes tabanı için çam paleti mi yoksa mısır granülü mü daha sağlıklı?
Mısır granülü kullanıyorum ben. Mısır granülünün daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Çam paletinin bir zararı var mı?
Kafes tabanına bir şey koymuyorum, granül vs koyunca insana kirli görünmüyor ve temizlemeye üşeniyor... ızgaralı kafes tercih edin ve altına mümkünse bişey koymayın ki sürekli size temizlemek için iş çıksınMerhaba, kafes tabanı için çam paleti mi yoksa mısır granülü mü daha sağlıklı?
Kafes tabanına bir şey koymuyorum, granül vs koyunca insana kirli görünmüyor ve temizlemeye üşeniyor... ızgaralı kafes tercih edin ve altına mümkünse bişey koymayın ki sürekli size temizlemek için iş çıksın![]()
Kafes tabanına bir şey koymuyorum, granül vs koyunca insana kirli görünmüyor ve temizlemeye üşeniyor... ızgaralı kafes tercih edin ve altına mümkünse bişey koymayın ki sürekli size temizlemek için iş çıksın![]()
adrianın dedigi gibi tabana bir şey koymanıza gerek yok ızgaralı kafesi haftada 1 sirkeli su ile temizleyin yeterli.
Tüyleri parlak ve canlı göstermek dışında henüz faydasını görmedim, asidik yapıda olduğu için temizlik yaparken kullanabilirsiniz.Taban kısmını sıcak su ile yıkıyorum. @ADRIAN dediğine göre sirkenin pek bir faydası yok.
Taban kısmını sıcak su ile yıkıyorum. @ADRIAN dediğine göre sirkenin pek bir faydası yok.