PatronBurak
Meraklı Üye
Merhaba arkadaslar kanaryamin dışkısı bu şekil sulu bana normal gelmedi ishal mi oldu acaba
Kafese beyaz havlu kağıt ser, 3-4 tane dışkı yapsın resimlerini çek ekle. Birde öyle bakalım.
o kadar kötü oldugunu sanmıyorum ya gayet iyi durumu yumurtasının üzerine bile oturuyor hareketli yem yiyor su içiyorVaziyet iyi değil. Protozoon, mantar, bakteri herşey var bunda. Öncelikle koksidiyoz tedavisiyle başlaman gerekiyor.
o kadar kötü oldugunu sanmıyorum ya gayet iyi durumu yumurtasının üzerine bile oturuyor hareketli yem yiyor su içiyor
Ekli dosyayı görüntüle 45708Ekli dosyayı görüntüle 45709
Abi 1. Resim gün boyu dışkı
2. Resim yeni dışkıladi
Tekrar değerlendirir misin haşlanmış patates ve flagyl veriyorum dünden beri
Ekli dosyayı görüntüle 45720
Dışı kanarya şuan ki dışkı
1 yumurtası var ( Boş sanırım) üzerine yatıyor sade yem haşlanmış patates ve flagyl veriyorum 2 gündür
Flagyl verme. Yazdığım ilaçlardan birini al kullan. Diğer konudaki kuşlarada kullan.
parentez içinde yazdıkların nedir üstad hangisini alayim
- SULPHAMEZATHİNE
- PIYELOSEPTYL 50 mg 30 kapsül (Nitrofurantoin)
- BACTRIM 200/40 mg/5 ml 100 ml şurup (Trimetoprim + Sulfametoksazol)
Parantez içinde yazılan ilacın etken maddesidir. 3 ilaçtan herhangi bir tanesini alabilirsin. Hepsi aynı işi görür.
Her hangi birini reçetesiz alabilirim degil mi
Sulphamezatine veteriner ilacı. Diğer ikisi eczane ilacı ve reçetelidir. Ama eczanelerin %50'si reçetesiz veriyor. Bir kaç eczaneye sor şansını dene. He baktın vermiyorlar aile hekiminden rica et yazdırmaya çalış. Oda olmadı veterinere git direk suphamezatine al.
Sulphamezatine veteriner ilacı. Diğer ikisi eczane ilacı ve reçetelidir. Ama eczanelerin %50'si reçetesiz veriyor. Bir kaç eczaneye sor şansını dene. He baktın vermiyorlar aile hekiminden rica et yazdırmaya çalış. Oda olmadı veterinere git direk suphamezatine al.
Abi almaya çalışacam yarın.
Şuan aktif diskilar gelişme var mı yoksa kötüye mi gidiyor bakar mısın
Kanarya dışkısı Ekli dosyayı görüntüle 45783
Hint bülbülü dışkısı
Ekli dosyayı görüntüle 45784
Ekli dosyayı görüntüle 45785