kanat problemi

İki ihtimal var akar olabilir veya mantar da olabilir. İki ihtimal içinde ilaç kullanılmalı. Aslında neem yağı her iki ihtimalde de kyllanılabilecek bir ürün. Yada ivermectin etken maddeli bir ense damlası ve eczaneden mantar kremi alıp sürmeniz gerekecek.

İki ihtimal var akar olabilir veya mantar da olabilir. İki ihtimal içinde ilaç kullanılmalı. Aslında neem yağı her iki ihtimalde de kyllanılabilecek bir ürün. Yada ivermectin etken maddeli bir ense damlası ve eczaneden mantar kremi alıp sürmeniz gerekecek.
Herhangibir mantar kremi olur mu hocam marka isim felan farkeder mi neem yağını nereden bulabilirim

Herhangi bir mantar kremi olur. Neem yağını aktarlarda veya online marketlerde bulabilirsiniz.

Kuşun bir videosunu paylaşın. Ayrıca probiyotik multi vitamin ve med tolyamin forte takviyesi yapın.
Hocam şimdide bu aynı kuşum çok fazla su içmeye başladı hiç kum yediğini görmemiştim şimdi kum yiyor hep ve çok su içiyor dışkısı su gibi verdiğim vitaminlerdenmi oldu salmonella olma riski varmı bir kaç kez kafasını sağladığını gördüm ama artık yapmıyor çok fazla sallamadı kur yaptığını düşündüm ama salmonelladan korkuyorum dışkısı su gibi olmaya başladı durgun ve kabarıyor ne yapmam gerekiyor biraz araştırdım e colide de aynı belirtiler varmış ama veteriner yok burada yaşadığım yerde napmam gerekli bilmiyorum yardım edermisiniz

Hasta büyük ihtimalle hızlıca bir videosunu paylaşın.

Ayrıca ağzında kötü kokuvar mı bir kontrol edin.

Neden ısrarla kuşun videosunu paylaşıyorsunuz ki ?

Kuşu tepeden gören video bize fikir vermez yandan tünekteyken net video paylaşın yani

Neden ısrarla kuşun videosunu paylaşıyorsunuz ki

Kuşu tepeden gören video bize fikir vermez yandan tünekteyken net video paylaşın yani
Hocam o kadar su içiyorki gece 4 de bile karanlıkta su içmeye indi ilk kez böyle yapıyor çok sıvı kaybediyor sanki şırıngayla su sıkıyormuşçasına bende mecburen elektrolit verdim suya başka napacağımı bilemedim

Geri