Kuşun bir videosunu paylaşın. Ayrıca probiyotik multi vitamin ve med tolyamin forte takviyesi yapın.
Görmeden veya siz tarif etmeden birşey diyemeyiz ki.
Kuşun bir videosunu paylaşın. Ayrıca probiyotik multi vitamin ve med tolyamin forte takviyesi yapın.
Görmeden veya siz tarif etmeden birşey diyemeyiz ki.
Herhangibir mantar kremi olur mu hocam marka isim felan farkeder mi neem yağını nereden bulabilirimİki ihtimal var akar olabilir veya mantar da olabilir. İki ihtimal içinde ilaç kullanılmalı. Aslında neem yağı her iki ihtimalde de kyllanılabilecek bir ürün. Yada ivermectin etken maddeli bir ense damlası ve eczaneden mantar kremi alıp sürmeniz gerekecek.
Teşekkür ederim hocamHerhangi bir mantar kremi olur. Neem yağını aktarlarda veya online marketlerde bulabilirsiniz.
Hocam şimdide bu aynı kuşum çok fazla su içmeye başladı hiç kum yediğini görmemiştim şimdi kum yiyor hep ve çok su içiyor dışkısı su gibi verdiğim vitaminlerdenmi oldu salmonella olma riski varmı bir kaç kez kafasını sağladığını gördüm ama artık yapmıyor çok fazla sallamadı kur yaptığını düşündüm ama salmonelladan korkuyorum dışkısı su gibi olmaya başladı durgun ve kabarıyor ne yapmam gerekiyor biraz araştırdım e colide de aynı belirtiler varmış ama veteriner yok burada yaşadığım yerde napmam gerekli bilmiyorum yardım edermisinizKuşun bir videosunu paylaşın. Ayrıca probiyotik multi vitamin ve med tolyamin forte takviyesi yapın.
Hocam dışkısı bembeyaz bildiğiniz şeffaf bir su gibi acaba vitamin probiyotik aminoasit verdim bu hafta düzenli aralıklarla o yüzden mi çok su içiyor ve taş yiyor bide çok halsiz davranıyor ötmüyor kabarmayada başladıKuşun bir videosunu paylaşın. Ayrıca probiyotik multi vitamin ve med tolyamin forte takviyesi yapın.
Ayrıca ağzında kötü kokuvar mı bir kontrol edin.
Hasta büyük ihtimalle hızlıca bir videosunu paylaşın.
Video at dediniz hocamNeden ısrarla kuşun videosunu paylaşıyorsunuz ki ?
Neden ısrarla kuşun videosunu paylaşıyorsunuz ki
Kuşu tepeden gören video bize fikir vermez yandan tünekteyken net video paylaşın yani
Dışkısıda bu şekildeKuşu tepeden gören video bize fikir vermez yandan tünekteyken net video paylaşın yani
Paylaşmıyorsunuz demek istedim
Hocam bu şekildede ddışkılıyorara sıra az önce bu şekilde dılkıladı ya tamamen su geliyor ya bu şekilde geliyorKuşun bir videosunu paylaşın. Ayrıca probiyotik multi vitamin ve med tolyamin forte takviyesi yapın.