Karın şişliği

Tam düzelmemiş ama gelişme var gibi görünüyor. 2 günde bir şeklinde devam edin powerchol'e her gün probiyotik devam edin. Gelişmeleri sık sık yazın. Sizin gözlemimiz ne yönde gördüğünüz gelişmeleri yazın.
15 gün boyuncamı ve kaç damla

50 ml suya 15 damla powerchol 5 damla prozim. Sınırsız kullanıp gelişmeleri yazın. İyileşene kadar devam edeceğiz.

Prozim de kullanıyor musunuz sürekli ?

Entrobac varsa dönüşümlü olarak prozim entrobac devam edin. Pektin içerikli bir ürün de kullanabilirsiniz florayı desteklemek amacıyla.

Entrobac varsa dönüşümlü olarak prozim entrobac devam edin. Pektin içerikli bir ürün de kullanabilirsiniz florayı desteklemek amacıyla.
Güncelleme: dışkısında halandaha yem var ve dün dışkısında sıvı dışkı olmaya başladı büyük ihtimalle biraz üşüttü yem yiyo ama yemin yanına inince öğürüyo az yemeye başladı bugün ama konuşuyo ve hali var ne yapmalıyım

Hocam öğürme dışkıda değişimler sık sık olacak ve kuşun toparlaması uzun sürecek balkasına danışırsanız antibiyotik önerir o hataya düşmeyin.

Ama 2 gün önce böyle değildi tuvaleti,
Hocam öğürme dışkıda değişimler sık sık olacak ve kuşun toparlaması uzun sürecek balkasına danışırsanız antibiyotik önerir o hataya düşmeyin.

ve yem yemesi azaldı üşütmüş olabilir çünki ayaklarıda serin biraz

Ama yem yemiyo hayvan şuan
Antibiyotik önermemi mi istiyorsunuz. Takipte kalın bir süre hiç yem yemez hale gelirse yazın.
Mide bulantısını azaltmak için eczaneden duphalak alın rutin ilaçlı suyuna 10 damla ek olarak katarak verin.

Antibiyotik önermemi mi istiyorsunuz. Takipte kalın bir süre hiç yem yemez hale gelirse yazın.
Mide bulantısını azaltmak için eczaneden duphalak alın rutin ilaçlı suyuna 10 damla ek olarak katarak verin.
Zaten hayvan mide bulantısından yiyemiyo benimde dert ettiğim şey buydu

Dışkı resmi de paylaşır mısınız?Yem yiyor mu,su içiyor mu?Ağzında koku v s.var mı?Kusma yada kusma hareketi var mı?Biraz daha detay paylaşır mısınız?Düzenli takviye neler kullanıyorsunuz?

Dışkı ve video paylaşın.

ben şuan evde değilim ama dışkısı sıvı ağzı kokmuyo kusmuyo yem çok yemiyo ama yumurta verdim onu yiyo ve vitaminlerinide kullanıyorum
Hocam video ve dışkı görmeden sizi yanlış yönlendirmemizi ister misiniz ?

Geri