Karın şişliği

Merhaba uzun zaman oldu muhabbet kuşumun hastalığı hakkında bi habersiniz zaten vitaminlerine aynı devam ediyorum ancak tuvaletinde tekrar yem başladı ve şöyle bir sıkıntı var her ay tüğ dökmeye başladı her ay düzenli tüğ döküyo bunun için ne yapabiliriz?

Hangi takviyeleri hangi dozda ne kadar süredir veriyorsunuz ? Kuşun yemli dışkılama öncesi hal ve hareketleri, dışkısı vs nasıldı ? Biraz bilgi verin ki yorum yapabilelim.

Kuşun yemli dışkılama öncesi hal hareketi pek fark yok yemsiz dışkısı rengi genelde açık renk oluyodu bi koyu bi açık yeşil şekilde ilerliyodu probiyotik( prozim plus) veriyorum , sedechol , multivitamin ara sıra da çinko veriyorum bazen de aklıma geldiğinde carni speed veriyorum ama bayadır vermedim onu çoğu zaten yarım suluğa 5 damla falan damlatıyorum 1 gün birini diğer gün başka takviyesini veriyorum bir kaç günde sadece temiz su veriyorum birde yemi yedikten sonra böyle öğürüyo gibi yapıyo kur yapar gibi sonra iniyo tekrar yem yiyo bi ara yenliğinde yemlerin içini bırakıyodu bazen yine oluyo arada sırada

Son düzenleme:
İşte sade suya geçince sıkıntılar başlamış işte. Prozim her gün diğerlerini de carnispeed de dahil sürekli dönüşümlü ekleyin prozime ek olarak. Neden önerdiğim gibi devam etmediniz ? Ve neden takviyeleri kestiniz ?

İşte sade suya geçince sıkıntılar başlamış işte. Prozim her gün diğerlerini de carnispeed de dahil sürekli dönüşümlü ekleyin prozime ek olarak. Neden önerdiğim gibi devam etmediniz ? Ve neden takviyeleri kestiniz ?
Bi ara kendi hayatımlailgili sıkıntılar oldu ilgilenemedim onunla peki bana haftalık takvim oluşturabilirmisiniz hergün neyi vermeliyim diye daha düzenli gidicem artık onun üzerine

Oluşturdum zaten. Hergün 5 damla prozim ek olarak da hergün elinizdeki ürünlerden birini ekleyin.

Ek olarak demişim zaten.Aynı suya ek olarak katacaksınız.
Merhabalar şuan muhabbet kuşuma kullandığım takviyelerin tarihleri bitmiş sayılır yenisi alıcam röhnfried carni speed , röhnfried sedecol, röhnfried=Entrobac, röhnfried=gervit-w multivitamin , berko zinco,,ve kanatlı oil prozim plus kullanıyorum hepsini tekradan alıcam bu listeden çıkarmam gereken varmı ?

Merhabalar şuan muhabbet kuşuma kullandığım takviyelerin tarihleri bitmiş sayılır yenisi alıcam röhnfried carni speed , röhnfried sedecol, röhnfried=Entrobac, röhnfried=gervit-w multivitamin , berko zinco,,ve kanatlı oil prozim plus kullanıyorum hepsini tekradan alıcam bu listeden çıkarmam gereken varmı ?

Tarihi geçse de ürünler hemen bozulmuyor. Ne kadar geçti ki skt üzerinden?
Entrobacı bozulmadığı çalıştığı sürece kullanabilirsiniz.

Geri