merhaba, birkaç gündür dişi tek muhabbet kuşumun kızgınlık yumurtası tasıdıgından şüpheleniyorsum burada epeyce de sorular sordum. Belirtiler o yöndeydi. 2 gündür muhabbet kuşum artık kafeste durmaktan sıkılıyor baya bi hareketlenmişti. Son 2 haftadır çıksa da uçamayıp düşen kuşum sanki hafiflemiş gibiydi neredeyse eskisi gibi rahat rahat uçuyor. Karnına hiç dokunmadım rahatsız etmemek için. Ama gördüğüm kadarıyla küçülme de var.
Sorum ise muhabbet kuşları kızışma döneminde yumurtlamayıp bünyesinde eritebilir mi? Soruyu tasarlamakta zorlandım ama siz anlamışsınızdır
Edit: normalde kafesi hiç kokmamasına ragmen 1 gecede çok miktarda ve kümes gibi kokutacak kadar dışkılıyor.
Cevaplar için şimdiden teşekkürler
Nasıl etiketlendiğini bilmiyorum ama selçuk hocamı etiketlerseniz çok sevinirim, ve diğer tanımadıgım çok bilgili büyüklerimizi.
Sorum ise muhabbet kuşları kızışma döneminde yumurtlamayıp bünyesinde eritebilir mi? Soruyu tasarlamakta zorlandım ama siz anlamışsınızdır
Edit: normalde kafesi hiç kokmamasına ragmen 1 gecede çok miktarda ve kümes gibi kokutacak kadar dışkılıyor.
Cevaplar için şimdiden teşekkürler
Nasıl etiketlendiğini bilmiyorum ama selçuk hocamı etiketlerseniz çok sevinirim, ve diğer tanımadıgım çok bilgili büyüklerimizi.
Son düzenleme: