Selamlar,
kilosu 25TLden kızıl dal darı buldum. 15 Ağustos'tan sonra hasat edilip yollanacak. Ancak şöyle bir durum var. 20kg altına göndermiyorlar. Yani darılar bana gelecek, ben Anadolu yakasında elden teslim edecem. İsteyenler lütfen miktarıyla beraber not bıraksın.
Road to 20kg..
Şu an toplam 31kg..
Ben kendim 5kg almayı düşünüyorum.
kilosu 25TLden kızıl dal darı buldum. 15 Ağustos'tan sonra hasat edilip yollanacak. Ancak şöyle bir durum var. 20kg altına göndermiyorlar. Yani darılar bana gelecek, ben Anadolu yakasında elden teslim edecem. İsteyenler lütfen miktarıyla beraber not bıraksın.
Road to 20kg..
Şu an toplam 31kg..
Ben kendim 5kg almayı düşünüyorum.
Levent hcm bozulmaz ise ki bozulmaz herhalde ben 1 Kg alırım İstanbul kartal dayım
2 kılo alırım ben [MENTION=6387]Levent ACAR[/MENTION]
1 kg da ben alırım İstanbul/Çekmeköy @Levent ACAR
[MENTION=6387]Levent ACAR[/MENTION] ağabey bende 2 kg alırım, tabi sipariş kapanmadıysa..
[MENTION=6387]Levent ACAR[/MENTION] ağabey benim siparişi 4 kg olarak revize edersen sevinirim...
Levent bey yanılmıyorsam Mecidiyeköy'de çalışıyordunuz. Eğer Mecidiyeköy'den teslim edebilirseniz size uygun bir vakitte ben de alırım 1 kilo.
Ben de 1 kilo almak istiyorum ama sehir disina gidiyorum iki ay sonra donucem nasil olucak
levent abi 1 kg de bana yaz .
Bayramdan sonra 2 hafta izinliyim. Döndüğümde alabilirsem agustos başı gibi ve ödemeyi alırken yapıyorsak 5 kilo da bana yaz. (3+2 ayrı paket olursa sevinirim)
Fatih Çevik
Bende mecidiyeköyden alırım banada 1 kilo yazarmısın levent bey bilği için kısa msjda atabilirsiniz buluşma günü için tşkler
0544 447 78 47
Bende 1 kg istiyorum
usta hala devam ediyorsa ben de istiyorum.
bende 2 tane kuş var sadece. yarım kilo fazla fazla yeter herhalde.
mümkünse yarım kilo, yok eğer illa en az bir kilo almak gerek ise 1 kilo istiyorum.
mecidiyeköy'den de alırım, karşıdan da. (avrupa yakasındayım)
+ böyle düşünceli olduğun için Allah razı olsun.
3kg olarak düzelttim.Benim de 1 kg alabilmem mümkün mü?
Levent usta bende 1 kg alayım
1Kgda ben aliyim Levent abi
Levent Abi ben şehir dışındayım da İstanbula 1 haftaya geliyorum. Gelince ben de 1 kg almak istiyorum. Eğer haftaya uygun olacaksa.
Abi bi kiloda ben slayim numaralı var abi sende
Son düzenleme: