Kuşum kursak mantarı olmuştu 2 gün önce veterinere antibiyotik ve kursak mantarı ilacı aldım şimdi enerjik yemek yiyor gayet iyi ama yuvalıkta yavruları var ve dişçiye yem kusuyor hala dişinin hastalanma gibi bir şey olur mu ayırıyım mı
Ayırın, kursak mantarı bulaçıcıdır.Kuşum kursak mantarı olmuştu 2 gün önce veterinere antibiyotik ve kursak mantarı ilacı aldım şimdi enerjik yemek yiyor gayet iyi ama yuvalıkta yavruları var ve dişçiye yem kusuyor hala dişinin hastalanma gibi bir şey olur mu ayırıyım mı
Sbah mantar akşam antibiyotik aynı anda vermeyin zehirler dedi zatenAntibiyotik ile kursak mantarı ilacı neden aynı anda verilmiş merak ettim, antibiyotik kullanımı mantarı azdırır.
Ayırın dediniz ama kafes yoktu ben de böyle bir şey yaptım yanları streç üstü ağla baya geniş oldu ama Bi bilene soriyim dedimAyırın, kursak mantarı bulaçıcıdır.
Olmaz bu şekilde. Tül ile kaplı etrafı zaten, çok sıkıntı çıkarır. Veteriner size antibiyotik ve mantar ilacı olarak ne verdi? Antibiyotik kursak mantarı tedavisinde etkisiz, hatta zararlıdır.Ayırın dediniz ama kafes yoktu ben de böyle bir şey yaptım yanları streç üstü ağla baya geniş oldu ama Bi bilene soriyim dedim
![]()
IMG 20210217 235534
Resim yükle kolay ve resmin kalitesini bozmadan hızlı resim yükleyip paylaşabileceğiniz ücretsiz bir resim yükleme servisidir. Resmim.Netresmim.net
Bilmiyorum ama kursak ilacı kalmadı zaten kuş ilk gün haricinde hep hareketliydi hala yanaklarında tüyler biraz kabarık ama hasta gibi görünmüyor yemek yiyor su içiyor arada ggasını çok açıyor birkaç gün daha bekleyeceğim ona göre sorarım buraya yineOlmaz bu şekilde. Tül ile kaplı etrafı zaten, çok sıkıntı çıkarır. Veteriner size antibiyotik ve mantar ilacı olarak ne verdi? Antibiyotik kursak mantarı tedavisinde etkisiz, hatta zararlıdır.
Hangi ilacı kullandınız bana da söyleyebilir misinizBilmiyorum ama kursak ilacı kalmadı zaten kuş ilk gün haricinde hep hareketliydi hala yanaklarında tüyler biraz kabarık ama hasta gibi görünmüyor yemek yiyor su içiyor arada ggasını çok açıyor birkaç gün daha bekleyeceğim ona göre sorarım buraya yine
İlaç ismi vermedi şırımgade verdi maalesef bilmiyorumHangi ilacı kullandınız bana da söyleyebilir misiniz
Anladım teşekkür ederim kuşunuz iyi miİlaç ismi vermedi şırımgade verdi maalesef bilmiyorum
Daha iyi sağolunAnladım teşekkür ederim kuşunuz iyi mi
Benim kuşum da oldu uyku hali var söylenen ilacı aldım sizinki de uyuyor muydu tüylerini kabartıpDaha iyi sağolun
Aynen oradan anladım zaten şimdi bazen gene uyukluyor da normal uyku sanırım tüy kabartma kalmadıBenim kuşum da oldu uyku hali var söylenen ilacı aldım sizinki de uyuyor muydu tüylerini kabartıp