Welli
Meraklı Üye
Maşallah kuşlarınız sağlıklı görünüyor. Çok iyi baktığınız taa burdan belli oluyor. Kafesi çok kalabalıklaştırıp hareket alanlarını daraltmamanızı tavsiye ederim. Tünekleri bile öyle konumlandırın ki kuşlar uçabilsin. Başka söylenecek bir şey yok tebrik ederim iyi bakıyorsunuz.Kafesi ne hale getirdim bir sürü sey doldurdum ben ne yaptim :')))
(Fazla vurmayin)
Maşallah kuşlarınız sağlıklı görünüyor. Çok iyi baktığınız taa burdan belli oluyor. Kafesi çok kalabalıklaştırıp hareket alanlarını daraltmamanızı tavsiye ederim. Tünekleri bile öyle konumlandırın ki kuşlar uçabilsin. Başka söylenecek bir şey yok tebrik ederim iyi bakıyorsunuz.
Kuşlarınız çok şanslı Evleneceğiniz hanım da şanslı demekkiBenden iyi besleniyorlar (Ciddiyim ). Arkadaslar ''sen hariak bir baba olursun'' diyorlar . Bugün gittim sirf 30 Euroluk yiyecek icecek vitamin falan filan aldim. Bir de her gün sabah ve aksam ucuruyorum. Tek problem geceleri buzdolabi bazen calisiyor bir dakikaligina ve uyaniyorlar sanirim ama sonra tekrar uyaniyorlar. O sorunu da malesef cözecek durumum yok cünkü apart daire, tek oda var.
Kafesi ne hale getirdim bir sürü sey doldurdum ben ne yaptim :')))
(Fazla vurmayin)
Bu arada evet yavru almak istiyorum o yüzden her gün protein veriyorum bir de nijer tohumu alacaktim ama böylesine büyük bir petshop'ta nijer tohumu yoktu artik satmiyoruz kendi hazirladigimiz yemlere de karistirmiyoruz dediler neden bilmiyorum sasirdim.
Not: 3.000 Metrekareymis ziyaret ettigim petshop.
Merdiven sayesinde de yere düserse tirmanip ana tüneklerine (kisa olan tünek) cikabiliyor
Sürekli değişiklik kuşlarda kötüdür ve etkiler onu da unutmaDogru diyorsun baka baka biraz hevesimi alayim da cikartirim dediginiz tarzda bir sisteme gecerim
@Berşan Değirmenci ustama tamamiyle katılıyorum. Sürekli değişim sürecine de girmeyin. Zaten çiftleşme vs. olduğu zaman başka bir değişim daha yapmayın. Ayrıca aslında sizin ordaki memlekette çok kaliteli iyi üreticiler vardır, eğer ziyaretlerine giderseniz fotograflarını bekleriz. Gerçekten kaliteli kuş üretiyor Avrupa'daki üreticiler.
(Umarım yanlış hatırlamıyorum, Almanya taraflarındasınız diye biliyorum ama?)
Bugün balkonun fotosunu paylaştım aydınlandım ama kötü oldu Sen daha görmedin tabi.
Ustam af buyur "Yeni Mesajlar" listesinde de görmedim konuyu. Ö.M.'den link atarsanız size zahmet.