Karadeniz Pet

Kuşlar alışmadımı acaba ?

slowlyyy

Meraklı Üye
Katılım
24 Kas 2016
Mesajlar
102
Tepkime puanı
22
Arkadaşlar iyi forumlar.Bundan 3 hafta önce petshoptan çift olarak iki kuş aldım.Petshopta bir süre izledim gayet güzel opusup dişi kuş sürekli yuvaya girip çıkıyordu.Şimdi eve geleli hiç öpüşmüyorlar sürekli etrafı izliyorlar.Gün içinde evde salıp 4 yada 5 saat gezmelerine izin veriyorum.Kafese girip yem yiyip su içip sonra geri çıkıyorlar.Ama nedense öpüşmüyorlar.Acaba bir yerde yanlışmı yapıyorum? Bilgileriniz için teşekkürler şimdiden.
 
Kavga yok sanki sinemada film izliyo gibiler yan yana gelip bizi izliyorlar sürekli :D
 
Sorun yok. Kısa bir süre sonra püşmeye koklaşmaya başlarlar...
 
Benimkiler kavgada ediyo opusuyolarda ama tık yok bende bu dertten muzdaribim bekliyorum yapacak birsey yok malesef :D
 
Benim çiftimin çiftleşmesi 4'buçuk yılı aldı. Dişiler çok tutucu eşini kendi seçmemişti bizdeki sıkıntı oydu. Sizin eşler petshopta birbirlerini bulmuşlar biraz sabredin onlar şuan sizi çevreyi gözlemliyor olmalılar. Eve ve sizlere alışınca onlar kendi muhabbetlerine dalacaklardır emin olun..
 
Yer değişimi etkiler kuşu. Bende aynı şekilde bir çift aldım aldığım yerde öpüşme yem kusma yuvaya birlikte girme herşey vardı ben aldıktan sonra dişi çok uzun süre yanına yaklaştırması erkeği. Sonra dişi yanaşmaya başladı erkek bu sefer kaçtı. Şuan ayırdım bir 15 gün birbirlerini özlemelerini bekleyecem :)


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Kuşlarınıza maşaallah ortama alışında faaliyet gösterirler bu aralar salmazsanız faydası olur
 

Benzer konular

Geri
Üst