Kuşlarım ishal ve birinin hem dışkısı hem de ağzı kokuyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Merve45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Elimde prozim plus ve röhfried multivitamin var ,elektrolit yok
3 gün prozim 1 gün entro 3 gün prozim şeklinde devam edin o zaman. Artı olarak Vitamine gerek yok. 50 ml suya 5 damla, mercimek tanesi dozunda.

İkisinden de gelmişse normal sıradan bir sestir. Elekteolit olarak röhnfried olabilir eczaneden georal tarzı birşey olabilir. Hangisi kolay olacaksa artık size

Merhaba Mavi kuş gördüğünüz üzere kustu . Eve yeni geldim ilk defa oldu ,gün içinde daha önce de oldu mu bilmiyorum. O sırada odada da değildim , bana anlatılan göre mavi kuş diğer yeşil kuşun yanına gitmiş ve kusmaya başlamış . Ama kur yapmaya benzemiyor çünkü birkaç dakika daha böyle etrafa yem kustu, kusmuğu salyalı değildi tane taneydi.Şuan yine biraz daha iyi kusması bitti , bittikten sonra da kafasını kaşımaya başladı tüneklere sürtüyordu ve kanatlarını açıyordu( şuan sadece kanatlarını açıyor.)

İlaçları kullanmayı 2 gün önce bıraktım ,çünkü 14 günlük tedavi bitti . Mikostatin ( 10 damla ) + triflucan ( 12 gün 7 damla , 2 gün 5 damla) kullandım ,şuan probiyotik veriyorum

Yeşil kuşum ise onla beraber dışarıdaydı ,yeni dışarı salmıştım . Şuan onda bir şey yok gibi gözüküyor. Neşeli ve enerjik

Mavi kuş şuan böyle( Şuanda bir şey olmamış gibi tüylerini temizliyor):

Yeşil kuş ise böyle:

Hocam şuan yorum yapmam için erken. 10 gün kadar dışkı ve genel durumunu gözleyip sonra bir kanıya varmak gerekir. Siz her gün dışkı resmi çekip tarihlerini not edin. Gerekirse günde 2-3 resim çekin. 10 gün sonra paylaşın ona göre yıl çizelim.
Mavi kuş bizi ters köşe yaptı resmen. O yeşile oranla daha iyi seyrediyordu normalde.

Geri