Kuşlarım ishal ve birinin hem dışkısı hem de ağzı kokuyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Merve45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Metronidazol etken maddeli herhangi bir ilaç olur flagyle muadil olarak. Veteriner veya petshoplardan da bakabilirsiniz. Ama başka ilaç pazarlamalarına izin vermeyin. Mutlaka metronidazol etken maddeli olmalı.

Flagy i suya koydum hatta içirdim kuşa ama içtiğinde sanki tadı çok kötüymüş de o yüzden kafasını sağa sola sallıyordu ağzından atmak ister gibi ama sonra birkaç kez daha içti. Normal mi bu

Son düzenleme:
Kastınız triflucan olmalı. Evet yeni tat her zaman itici gelir onlara temkinli davranırlar. Normal yani.

Şuan yem kusuyor . Salyalı değil ama biraz uzun sürdü hala daha kusuyor ve sonra geri yutuyor

4.30 dakikadan fazla sürdü kusması . Bir süre boyunca kusuyor sonra 1 ya da 2 saniye normal bir şekilde duruyor ve tekrar kusuyor

Son düzenleme:
Videosunu çekseydiniz keşke 4 dk uzun süre yakalardınız. Geri yuttuğuna göre kur kusması da olabilir.

Videoyu çekmiştim ama atmayı unutmusum😅
Tam da tahmin ettiğim gibi kur kusması. Parmağınızı eş olarak benimsemiş 😂 eğer daha önceki kusmaları da bu şekildeydiyse boşuna tedavi başlamış olabilirsiniz.

Önceki kusmaları böyle değildi bu sadece farklıydı ve uzun sürdü . Parmağımı uzatma sebebim de kusarken dizime eğiliyordu bende kusarken daha rahat etsin diye parmağımı uzatmıştım😃

Geri