Tamam bundan. Sonra öylle yaparımKuşlara sık sık müdahale etmeyin yeterli.
aynen katılıyorum hocam sadece siz temizliğini YAPINKuşları çok fazla rahatsız etmeyin, zamana bırakın.
kızışmalarını sağlayabilirsinizNe yapabilirim
Ben eşini bir kaç gün farklı kafeste tuttum sonra aynı kafese aldım 2 ay olacak bazen başını kasıyor bazen ciyaklama sesleri kavga ediyorlar ne bilim her türlü davranışlarını gördüm temizlik yaparim mama su falan bazen açarım ucarlar o kadar bu şekilde devam edeyim yani burdan anladığım kadarıyla.. şiddet görüldüğü zaman korkuyorum ister istemez birşey olacak diye kanama falan görmedim hiç bu yüzden karismadim zaten eşi ayrılsın hemen oturuyorlar nereye kayboldu lan bu der gibiKuşları çok fazla rahatsız etmeyin, zamana bırakın.
bence eş tutma aşamasında çok rahatsız etmeyin yem su koy git şeklinde darvanın iyice ikisi birbirine oturana kadarBen eşini bir kaç gün farklı kafeste tuttum sonra aynı kafese aldım 2 ay olacak bazen başını kasıyor bazen ciyaklama sesleri kavga ediyorlar ne bilim her türlü davranışlarını gördüm temizlik yaparim mama su falan bazen açarım ucarlar o kadar bu şekilde devam edeyim yani burdan anladığım kadarıyla.. şiddet görüldüğü zaman korkuyorum ister istemez birşey olacak diye kanama falan görmedim hiç bu yüzden karismadim zaten eşi ayrılsın hemen oturuyorlar nereye kayboldu lan bu der gibi![]()