Kuşum ağzı ile garip hareketler yapıyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ebubeyza
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mesela metrazol..

Kuşun son durumu nedir ?

Ağzıyla yaptığı hareketler devam ediyor birkaç kuşçu ve veterinere sorduk bu konu hakkında bilgileri yokmuş enerjisi konuşması ötmesi normal anlamıyorum neden böyle yapıyor açık olmak gerekirse maddi durumum çok iyi değil ilaçlara pahalı miktarda para istediler alamıyorum o yüzden veterinerden eczaneler reçetesiz ilaç vermiyorlar doktorlarda reçete yazmıyorlar anlayacağınız tıkandım ne yapacağımı şaşırdım sizi de kendimle beraber darlamak istemediğimden yazmadım yazamadım akışına bırakmak istedim biraz size yardım edin diye yalvaramam kimsenin elinden birşey gelmiyor

Yakınlarınıza komşularınıza sordunuz mu belki onlarda vardır

Bu bahsedilen ilaç çocuklar için antibiyotikmiş yani ameliyat yada ağır hastalıklar sonucu yazılıyormuş bakteri için falan doktor öyle dedi yakınımda ameliyat olmuş veya böyle bir hastalık geçirmiş kimse yok maalesef

Kuşum için gerçekten üzülüyorum ama daha 16 yaşındayım ve ailem ile yaşıyorum onlara ısrar edemiyorum yemleriydi vitaminleriydi zaten masrafı çok diyorlar yanlış anlamayın onlarda seviyorlar kuşları ama durum el vermiyor

Kuşu bol bol uçurun ve 15 gün boyunca tam suluğa 10 damla sirke katarak verin.

Siz dedikten sonra zaten spor haline getirip uçurmaya başladık önceden 15 cm bile atlayamayan kuş şimdi bir odadan diğer odaya gidiyor kendine güveni arttı sirke ve iyotu ayda 1 zaten veriyordum sirkenin ne sirkesi olduğunun bir önemi var mı birde hazır ama el yapımı sirke vardı bizde ondan koydum sanki ters tepti iyi gelmedi gibi el yapımı olmasında bir sakınca var mı

Hangi ilaç bu hocam ben belki yazdirip kardeşimize yollayabilirim.
Çok ince düşüncelisiniz ama bende ailemde böyle bir şeyi kabul etmez ama çok zarif bir hareket kuşumun durumu şuan normal diye bir şey yapmıyorlar eğer kötüleşirse zaten müdahale edeceklerini düşünüyorum

Çok ince düşüncelisiniz ama bende ailemde böyle bir şeyi kabul etmez ama çok zarif bir hareket kuşumun durumu şuan normal diye bir şey yapmıyorlar eğer kötüleşirse zaten müdahale edeceklerini düşünüyorum
Elbette ederler ama birbirimize destek olabiliriz, ben samimiyim teklifimde, ilçe sağlık müdürlüğünde çalışıyorum, o yuzden bu teklifte bulundum.Ailelere cok anlatılmiyor bu işler, hele de senin yaşında, benim bile etrafimda cok abarttığimi soyleyenler var.Antibiyotikleri almak zorlasti aile hekimlerinden yapilan kesintiler yuzunden bu yuzden bu teklifte bulundum.Diledigin zaman yaz bana.

Kuşun güncel videosunu ve son yaptığı dışkılarının fotoğrafını paylaşın

Elbette ederler ama birbirimize destek olabiliriz, ben samimiyim teklifimde, ilçe sağlık müdürlüğünde çalışıyorum, o yuzden bu teklifte bulundum.Ailelere cok anlatılmiyor bu işler, hele de senin yaşında, benim bile etrafimda cok abarttığimi soyleyenler var.Antibiyotikleri almak zorlasti aile hekimlerinden yapilan kesintiler yuzunden bu yuzden bu teklifte bulundum.Diledigin zaman yaz bana.
Tekrardan çok teşekkür ederim ilaç muhabbetinin üzerinden biraz zaman geçti söylemeyi düşünüyorum tekrardan bence olumlu bir dönüş alacağım eczaneden alamam dediğiniz gibi ama veterinerden alırız inşallah

Tekrardan çok teşekkür ederim ilaç muhabbetinin üzerinden biraz zaman geçti söylemeyi düşünüyorum tekrardan bence olumlu bir dönüş alacağım eczaneden alamam dediğiniz gibi ama veterinerden alırız inşallah
Insallah, cok gecmis olsun

Geri