Selçuk YÜKSEL
Onursal Üye
Mesela metrazol..
Hangi ilaç bu hocam ben belki yazdirip kardeşimize yollayabilirim.Kuşu bol bol uçurun ve 15 gün boyunca tam suluğa 10 damla sirke katarak verin.
Çok ince düşüncelisiniz ama bende ailemde böyle bir şeyi kabul etmez ama çok zarif bir hareket kuşumun durumu şuan normal diye bir şey yapmıyorlar eğer kötüleşirse zaten müdahale edeceklerini düşünüyorumHangi ilaç bu hocam ben belki yazdirip kardeşimize yollayabilirim.
Elbette ederler ama birbirimize destek olabiliriz, ben samimiyim teklifimde, ilçe sağlık müdürlüğünde çalışıyorum, o yuzden bu teklifte bulundum.Ailelere cok anlatılmiyor bu işler, hele de senin yaşında, benim bile etrafimda cok abarttığimi soyleyenler var.Antibiyotikleri almak zorlasti aile hekimlerinden yapilan kesintiler yuzunden bu yuzden bu teklifte bulundum.Diledigin zaman yaz bana.Çok ince düşüncelisiniz ama bende ailemde böyle bir şeyi kabul etmez ama çok zarif bir hareket kuşumun durumu şuan normal diye bir şey yapmıyorlar eğer kötüleşirse zaten müdahale edeceklerini düşünüyorum
Tekrardan çok teşekkür ederim ilaç muhabbetinin üzerinden biraz zaman geçti söylemeyi düşünüyorum tekrardan bence olumlu bir dönüş alacağım eczaneden alamam dediğiniz gibi ama veterinerden alırız inşallahElbette ederler ama birbirimize destek olabiliriz, ben samimiyim teklifimde, ilçe sağlık müdürlüğünde çalışıyorum, o yuzden bu teklifte bulundum.Ailelere cok anlatılmiyor bu işler, hele de senin yaşında, benim bile etrafimda cok abarttığimi soyleyenler var.Antibiyotikleri almak zorlasti aile hekimlerinden yapilan kesintiler yuzunden bu yuzden bu teklifte bulundum.Diledigin zaman yaz bana.
Insallah, cok gecmis olsunTekrardan çok teşekkür ederim ilaç muhabbetinin üzerinden biraz zaman geçti söylemeyi düşünüyorum tekrardan bence olumlu bir dönüş alacağım eczaneden alamam dediğiniz gibi ama veterinerden alırız inşallah