KUŞUM HASTA Mİ

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sudesyn1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sudesyn1

Meraklı Üye
arkadaşlar geçen bu kuşu sahiplendim hasta diye bakmadılar galiba vitamin falan verdim ama kaç gündür yemek yemiyor uçamıyor da sürekli uyuyor ne yapmam gerekiyor daha önce de 4 kız kızgınlık yumurtası yapmış doğduğundan beri uçamıyomuş sadece su içiyor çok az yiyor geçen gagasında da tuhaf bir şey vardı cımbız ile aldım ağzı da kokuyor ve kusma hareketi yapıyor kursak mantarı olabilir diye 5 gündür trıflucan veriyorum içiyor ama etki etmedi

arkadaşlar geçen bu kuşu sahiplendim hasta diye bakmadılar galiba vitamin falan verdim ama kaç gündür yemek yemiyor uçamıyor da sürekli uyuyor ne yapmam gerekiyor daha önce de 4 kız kızgınlık yumurtası yapmış doğduğundan beri uçamıyomuş sadece su içiyor çok az yiyor geçen gagasında da tuhaf bir şey vardı cımbız ile aldım ağzı da kokuyor ve kusma hareketi yapıyor kursak mantarı olabilir diye 5 gündür trıflucan veriyorum içiyor ama etki etmedi
https://streamable.com/eac37i böyle hareketler yapıyor

Şurubu nasıl kullandınız direkt ağzına mı yoksa suyuna mı ,kaç damla?

Eczaneden flagyle alıp başlayın. Yarım suluğa her bir ilaçtan 6'şar damla katarak verin flagyle'nin 3. Gün akşamı gelişmeleri yazın.

Evet doğru ilaç. Ağır gelmez ikisini birlikte verin

Flagyle ile düzelebilir. Siz tedaviye başlayın en kısa sürede.

2 gün art arda kekik çayı yapıp verin.
İlacı da yakınlarınıza çevrenizdeki insanlara sorun.

2 gün art arda kekik çayı yapıp verin.
İlacı da yakınlarınıza çevrenizdeki insanlara sorun.
bugün iştahı biraz açıldı yem yemeye başladı eskisinde biraz daha uzun süre yiyor

Geri