KUŞUM HASTA Mİ

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sudesyn1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Geç kaldınız yine. Kurtulma ihtimali zayıfladı maalesef. Ama yine de veterinerden Tetramezhatine veya sulphamezathine alıp başlayın. İlaç alana kadar suyuna mercimek tanesi kadar karbonat katın. İngiliz tuzu varsa ondan da mercimek tanesi kadar katın.

güncel durumu 3 gündür röhnfred probiyotiğğni verdim dışkısı normalleşti şu an yem yiyor ama az gagasındaki tuhaf şeyi cımbız ile aldım yeniden çıkamadı trıflucan kullandım 5 gün
Triflucan 5 günde kesilmez 14 güne tamamlayın.

güncel durumu 3 gündür röhnfred probiyotiğğni verdim dışkısı normalleşti şu an yem yiyor ama az gagasındaki tuhaf şeyi cımbız ile aldım yeniden çıkamadı trıflucan kullandım 5 gün
Entrobac yetersiz.

Kendinize güveniyorsanız kesebilirsiniz. Ama garanti olan bilen birinin yapmasıdır.

Yapay zekaya sordum keratin fazlalığı olabilir diyor o çıkıntı için.

Gaga uzama hastalığıdiye bir hastalık yok bildiğim kadarıyla altında yatan nedenin ( rahatsızlığın, eksikliğin yada hastalığın her ne ise ) çözülmesi gerekir.

aynı şeyi bnde chatgbt sordum gaga uzama hastalığı dedi kronikmiş
Gaga ve tırnakların sık sık hızlı uzaması karaciğer sorunu belirtilerinden biridir. Enzim içerikli bir probiyotik ve de karaciğer takviyesi kullanın. Powermax Powerchol almanızı öneririm.

Gaga ve tırnakların sık sık hızlı uzaması karaciğer sorunu belirtilerinden biridir. Enzim içerikli bir probiyotik ve de karaciğer takviyesi kullanın. Powermax Powerchol almanızı öneririm.
Merhaba bir sorum olacak, powerchol sağlıklı bir kuşun vitamin listesinde olmalı mı? Kullanımı nasıl olmalı?

Merhaba bir sorum olacak, powerchol sağlıklı bir kuşun vitamin listesinde olmalı mı? Kullanımı nasıl olmalı?
Kullanabilirsiniz evet. Karaciğer ve böbrek içindir. Kuşlarda karaciğer sorunu yaygındır. Tedbir amaçlı da sağlıklı kuşa kullanılabilir. Haftada 1 veya 2 kez verebilirsiniz.
25 ml içme suyuna 5 damla katılır.

Kullanabilirsiniz evet. Karaciğer ve böbrek içindir. Kuşlarda karaciğer sorunu yaygındır. Tedbir amaçlı da sağlıklı kuşa kullanılabilir. Haftada 1 veya 2 kez verebilirsiniz.
25 ml içme suyuna 5 damla katılır.

Çok teşekkür ederim ☺️ poweryamin forte var elimde onu da vitamin listesine ekleyebilir miyim? Ve kullanımı nasıl olmalı? Çok soru sordum kusura bakmayın 🙏🏻

Çok teşekkür ederim ☺️ poweryamin forte var elimde onu da vitamin listesine ekleyebilir miyim? Ve kullanımı nasıl olmalı? Çok soru sordum kusura bakmayın 🙏🏻
Konuların karışmaması için kendi paylaşımınız varsa oradan sorularınızı sorsanız,yada neler kullanmanız gerektiğiyle ilgili yeni konu açarsanız daha iyi olur.

Poweeyamin BT amin forte ile hemen hemen aynı üründür. Başka Amino asit kullanmıyorsanız poweryamini kullanabilirsiniz haftada 1. Tüy döküm dönemi ve üreme döneminde haftada 2 kez.

Geri