Kusum kuluckaya mı yatmıs yoksa hasta mı

Biraz mı ? Çok kilolu obez bir kuş 55 çıkar muhtemelen. Carnisspeed ve sedochol başlayın sık sık parmak atlatmaca yaparak kanat çırpmasını sağlayın. Kanat kasları güçlendiğinde bol bol uçurun. Probiyotik başlayın mutlaka. ( prozim plus olabilir mesela )

Biraz mı ? Çok kilolu obez bir kuş 55 çıkar muhtemelen. Carnisspeed ve sedochol başlayın sık sık parmak atlatmaca yaparak kanat çırpmasını sağlayın. Kanat kasları güçlendiğinde bol bol uçurun. Probiyotik başlayın mutlaka. ( prozim plus olabilir mesela )
Merhaba parkur siparisi verdim Probiyotik satan bir yer yok internetten alırsam çok zor geliyor buradaki Pet Shop biraz yoğurt verebileceğimi söyledi ama emin olamadım

3 yıldır beraberler ama ben bir kere bile çiftleştiklerini görmedim sadece kur yapıp birbirlerini öpüyorlardı çarşamba günü fark etmeden önce en son iki gün önce gördüm sonra Şehir dışındaydım O iki gün icinde bir şey oldu mu bilmiyprıö

Sedpchol ürününden karaciğer için olanı mı almam gerekiyor

Ya ilac derken ne diyeceğiöi bilemedim normal vitamin kutusunda ama iste üzrrinde tuy dokumu takviye yazoyor

Geri