ecemustehdkajd
Yeni Üye
Gr olarak bir bilgim yok ama görsele baköa ihtimaliniz var mıKaç gr kuş?
Gr olarak bir bilgim yok ama görsele baköa ihtimaliniz var mıKaç gr kuş?
Evet şişman duruyor ama yumurta olabilir. Kaç gündür şişlik var?![]()
sji0n46.jpg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 12 Şubat 2026 tarihinde yüklendi, 1201×1600 piksel çözünürlüğünde, JPG formatındadır. — ID: sji0n46hizliresim.com
Ben sisliği carsamba aksamı net fark ettim ondan önce bu kadar fazla belli değildiEvet şişman duruyor ama yumurta olabilir. Kaç gündür şişlik var?
Ben sisliği carsamba aksamı net fark ettim ondan önce bu kadar fazla belli değildiEvet şişman duruyor ama yumurta olabilir. Kaç gündür şişlik var?
Merhaba parkur siparisi verdim Probiyotik satan bir yer yok internetten alırsam çok zor geliyor buradaki Pet Shop biraz yoğurt verebileceğimi söyledi ama emin olamadımBiraz mı ? Çok kilolu obez bir kuş 55 çıkar muhtemelen. Carnisspeed ve sedochol başlayın sık sık parmak atlatmaca yaparak kanat çırpmasını sağlayın. Kanat kasları güçlendiğinde bol bol uçurun. Probiyotik başlayın mutlaka. ( prozim plus olabilir mesela )
Yumurtadır o zaman. Çiftleşme oldu mu?Ben sisliği carsamba aksamı net fark ettim ondan önce bu kadar fazla belli değildi
Biraz mı ? Çok kilolu obez bir kuş 55 çıkar muhtemelen. Carnisspeed ve sedochol başlayın sık sık parmak atlatmaca yaparak kanat çırpmasını sağlayın. Kanat kasları güçlendiğinde bol bol uçurun. Probiyotik başlayın mutlaka. ( prozim plus olabilir mesela )
Sizin elinizde takviye var mı,varsa hangi takviyeler var sırayla yazınSedpchol ürününden karaciğer için olanı mı almam gerekiyor
Dediğim gibi iki gündür yanlarında değildim o arada bir şey oldu mu bilmiyorum ama ondan önce hiç olmadıYa onu mu diyorum, yenilerde çiftleşme oldu mu diye soruyorum![]()
Takipte kal ve kuşu kontrol et günlük. Yumurta ise ve sıkışma olursa müdahale etmek gerekecek. 1-2 hafta kontrol et.Dediğim gibi iki gündür yanlarında değildim o arada bir şey oldu mu bilmiyorum ama ondan önce hiç olmadı
bende gold wings ve apselodıx vitaminleri varSizin elinizde takviye var mı,varsa hangi takviyeler var sırayla yazın
Hepsi vitamin mi yani? Multivitamin mi hepsibende gold wings ve apselodıx vitaminleri var
aynı soruyu size de sorayım kafesten çıkarmalı mıyım uçmasına izin vereyim mi yoksa sadece elimle pratik mi yaptırayımTakipte kal ve kuşu kontrol et günlük. Yumurta ise ve sıkışma olursa müdahale etmek gerekecek. 1-2 hafta kontrol et.
Evet bir de aynı markanın tuy dokumu zamanı icin destek ilacı varHepsi vitamin mi yani? Multivitamin mi hepsi
İlaç olamaz o.Evet bir de aynı markanın tuy dokumu zamanı icin destek ilacı var