Selçuk YÜKSEL
Onursal Üye
Tedavinin kaçıncı günü bugün ?
13 gün oluyor antibiyotik ve elma sirkesiyle başlamış olsam da.. acemilik işte şimdi kakası düzeldi sulu değil çok normal. Halsiz de değil. Yemi hala yutamasa da irmik verdim biraz onu azar azar yutabildiğini gördüm. Çok şükür ilaçlardan sonra şimdi iyi gibi. Bu yüzden bana sorunun kökü mantar gibi geldi çünkü antibiyotik tam fayda etmedi diyebilirim esas faydayı mikostatinde gördüm belirgin bi şekilde. Yine de devam edeceğim sorunlar genelde sabah geldiğimde başlıyor inşallah bu sefer de öyle olmazTedavinin kaçıncı günü bugün ?
Henüz iki gün oldu. Mantar tedavisine başlamadım antibiyotik veriyordum azar azar avidiar veriyordum suyuna birkaç damla sirke damlatıyordum o kadar.Bizim tedaviyi soruyorum kaçıncı gün ? Mantar tedavisine daha önce başlamış mıydınız ? Dışkı resmi paylaşın.
Bizim tedaviyi soruyorum kaçıncı gün ? Mantar tedavisine daha önce başlamış mıydınız ? Dışkı resmi paylaşın.
Allah razı olsun çok sağolun sayenizde. İnşallah olmaz hala gözlemliyorum ilaçlara ve mamaya devam ediyorum değil mi kendisi yiyesiye kadar? Çok mutlu oldum hayatıma dokundunuz teşekkür ederim. Siparişler de bu gün kargoya verilmiş yarın öbür gün gelir. Bağışıklığını da o şekilde toparlayabilirim umarımGözünüz aydın. Kaybeder miyiz derken hayatta tutmayı başardık. Umarım aksilik çıkmaz. Probiyotik de gelirse tam düzelecek hayvan.
Çok sağolun Allah razı olsun. Bactrim ve mikostatinin üçüncü günü. Sıvı mamaya katıp veriyorum. Dışkısı gayet normal görünüyor. Toplu şekli rengi sağlıklı. Oyun da oynuyor sadece arada ağzını hızlı hızlı açıp kapadığı için çok az bir mamaya ilaçları katıp verdim yine. Şu an durumu çok iyi diyebilirim yarın da multivitamin ve probiyotik geliyor onlara da başlayacağım inşallah daha iyi olacakMaşaAllah çok sevindim.Şifası daim olsun minnoşumun.Selçuk bey cevap yazana kadar ilaçları kesmeyin sakın.
Hangi ilacın bugün kaçıncı günü yazar mısınız?
Kağıt havlu üzerine dışkısını yapsın onuda ekleyin.
Birde video lütfen
Hayır kesmeyin ilaçları triflucan 14 gün devam edeceğiz. Bactrim 5 gün yeterli.Merhabalar bu gün geldiğimde yerde değil de tünekteydi. Beni görünce ordan oraya koştu cikledi. Yemini de yiyor yuttuğunu görüyorum ardına kursağı da doluyorİlaçlara devam edeyim mi
Tamamdır teşekkür ederim iyi ki buraya yazmışım aksini düşünemiyorum bileHayır kesmeyin ilaçları triflucan 14 gün devam edeceğiz. Bactrim 5 gün yeterli.
Hocam önceki sorduğunuz yeri bırakmanız hayvanın hayatını kurtardı diyebilirim. Koca karı ilaçları pazarlayıp onları kullandırıyorlar. Yok kekik ver zeolit ver vs vs.. Burda en azından bilimsel ve işlevsel yöntemler öneriyoruz. Yanıldığımız çok nadir oluyor.Tamamdır teşekkür ederim iyi ki buraya yazmışım aksini düşünemiyorum bile![]()
Sağolun o kadar mutluyum ki anlatamam. kimsenin başına gelmemesi dileğiylecok sevindim gecmis olsun minnak'a
Zeolit de gördüm bir ara Allah’tan denemedim. Aklımdan geçmedi değil. Tam zamanında yetiştiniz diyebilirim. Eksik olmayınHocam önceki sorduğunuz yeri bırakmanız hayvanın hayatını kurtardı diyebilirim. Koca karı ilaçları pazarlayıp onları kullandırıyorlar. Yok kekik ver zeolit ver vs vs.. Burda en azından bilimsel ve işlevsel yöntemler öneriyoruz. Yanıldığımız çok nadir oluyor.