Kuşum resmen işiyor

Tedavinin kaçıncı günü bugün ?

Tedavinin kaçıncı günü bugün ?
13 gün oluyor antibiyotik ve elma sirkesiyle başlamış olsam da.. acemilik işte şimdi kakası düzeldi sulu değil çok normal. Halsiz de değil. Yemi hala yutamasa da irmik verdim biraz onu azar azar yutabildiğini gördüm. Çok şükür ilaçlardan sonra şimdi iyi gibi. Bu yüzden bana sorunun kökü mantar gibi geldi çünkü antibiyotik tam fayda etmedi diyebilirim esas faydayı mikostatinde gördüm belirgin bi şekilde. Yine de devam edeceğim sorunlar genelde sabah geldiğimde başlıyor inşallah bu sefer de öyle olmaz

Bizim tedaviyi soruyorum kaçıncı gün ? Mantar tedavisine daha önce başlamış mıydınız ? Dışkı resmi paylaşın.

Gelişme süper kuş kurtuldu diyebiliriz. Bu kadar erken beklemiyordum.

Gözünüz aydın. Kaybeder miyiz derken hayatta tutmayı başardık. Umarım aksilik çıkmaz. Probiyotik de gelirse tam düzelecek hayvan.

Gözünüz aydın. Kaybeder miyiz derken hayatta tutmayı başardık. Umarım aksilik çıkmaz. Probiyotik de gelirse tam düzelecek hayvan.
Allah razı olsun çok sağolun sayenizde. İnşallah olmaz hala gözlemliyorum ilaçlara ve mamaya devam ediyorum değil mi kendisi yiyesiye kadar? Çok mutlu oldum hayatıma dokundunuz teşekkür ederim. Siparişler de bu gün kargoya verilmiş yarın öbür gün gelir. Bağışıklığını da o şekilde toparlayabilirim umarım

Evet kendi yemeye başlayana kadar mamaya ve ilaçlara devam. Hatta antibiyotiği 5. Gün belki keseriz ama mantar ilacına 14 gün kadar devam edeceğiz.

Merhabalar bu gün geldiğimde yerde değil de tünekteydi. Beni görünce ordan oraya koştu cikledi. Yemini de yiyor yuttuğunu görüyorum ardına kursağı da doluyor 🧿 İlaçlara devam edeyim mi

MaşaAllah çok sevindim.Şifası daim olsun minnoşumun.Selçuk bey cevap yazana kadar ilaçları kesmeyin sakın.
Hangi ilacın bugün kaçıncı günü yazar mısınız?
Kağıt havlu üzerine dışkısını yapsın onuda ekleyin.
Birde video lütfen

MaşaAllah çok sevindim.Şifası daim olsun minnoşumun.Selçuk bey cevap yazana kadar ilaçları kesmeyin sakın.
Hangi ilacın bugün kaçıncı günü yazar mısınız?
Kağıt havlu üzerine dışkısını yapsın onuda ekleyin.
Birde video lütfen
Çok sağolun Allah razı olsun. Bactrim ve mikostatinin üçüncü günü. Sıvı mamaya katıp veriyorum. Dışkısı gayet normal görünüyor. Toplu şekli rengi sağlıklı. Oyun da oynuyor sadece arada ağzını hızlı hızlı açıp kapadığı için çok az bir mamaya ilaçları katıp verdim yine. Şu an durumu çok iyi diyebilirim yarın da multivitamin ve probiyotik geliyor onlara da başlayacağım inşallah daha iyi olacak

Merhabalar bu gün geldiğimde yerde değil de tünekteydi. Beni görünce ordan oraya koştu cikledi. Yemini de yiyor yuttuğunu görüyorum ardına kursağı da doluyor 🧿 İlaçlara devam edeyim mi
Hayır kesmeyin ilaçları triflucan 14 gün devam edeceğiz. Bactrim 5 gün yeterli.

Son düzenleme:
Tamamdır teşekkür ederim iyi ki buraya yazmışım aksini düşünemiyorum bile 🙏🙏
Hocam önceki sorduğunuz yeri bırakmanız hayvanın hayatını kurtardı diyebilirim. Koca karı ilaçları pazarlayıp onları kullandırıyorlar. Yok kekik ver zeolit ver vs vs.. Burda en azından bilimsel ve işlevsel yöntemler öneriyoruz. Yanıldığımız çok nadir oluyor.

Hocam önceki sorduğunuz yeri bırakmanız hayvanın hayatını kurtardı diyebilirim. Koca karı ilaçları pazarlayıp onları kullandırıyorlar. Yok kekik ver zeolit ver vs vs.. Burda en azından bilimsel ve işlevsel yöntemler öneriyoruz. Yanıldığımız çok nadir oluyor.
Zeolit de gördüm bir ara Allah’tan denemedim. Aklımdan geçmedi değil. Tam zamanında yetiştiniz diyebilirim. Eksik olmayın

Siz panik yapıp gördüğünüz duyduğunuz birçok şeyi kullanmak istediniz yanlış anlamadıysam. Ondan da şundan da vereyim bir an önce iyileşsin kafası. İşte sakin kalamayıp her yolu denemeye kalkıştınız. Bizi dinlemeniz kolay olmadı.
Forumumuzu yazdıklarımızı takip ederseniz daha çok bilgi öğrenmiş olursunuz ve siz de tecrübe kazanmış olursunuz. Bu işler deneyim tecrübeye bakıyor. Neyse ki paniğiniz ile daha büyük yanlışlar yapılmadı ve duruma müdahale edildi. Lütfen siz de bilinçli olun bundan sonra. Yok falan forumda okudum falan yerde şu yazıyordu gibi şeyleri bize sunmayın. Forumlar bizi ilgilendirmez,bizi doğru bilgi ilgilendirir. Bilgi doğru ise doğru yerde kullanılır elbette. Ama her hastalığın tedavisi ilacı da aynı değildir. Ve bahsettiğiniz forum tahmin ettiğimiz forumsa zaten onları dinlemiş olsaydınız size ilaç kullandırmayıp eften püften şeyleri almanızı önerirler ve siz de kuşum iyileşecek diye bekler dururdunuz o ürünleri kullanarak..
Siz de artık eskiye nazaran bilinçlenmiş oldunuz,aynı hataları tekrarlamayın ve her gördüğünüz şeyi asla uygulamayın.
Tıbbi makaleler ,kanatlı alanında uzman hekimler ve bu işe gönül vermiş uzman kuş hobicileri veya yetiştiricilerine danışın.
Tabii her kuş üreticisi ve her hobici uzman değil,aralarında cahil çok fakat bilgili olanlar da var tabiiki bir veteriner kadar bilen..

Son düzenleme:
Geri