Kuşum resmen işiyor

Teşekkür ediyorum. Bütçem var problem yok. Siparişimi ettim umarım geç kalmamışımdır gün gün atacağım takipte olursanız çok mutlu olurum tecrübeli değilim ve buradan başka danışacağım bir yer kalmadı
Tavsiyelerinden, daha önce hangi foruma danıştığınızı tahmin ettim. Zeolit ve kekik deyip duruyorlar. Hayvanlar bir bir ölüyor. O hatayı yapmayın sakın.

Tavsiyelerinden, daha önce hangi foruma danıştığınızı tahmin ettim. Zeolit ve kekik deyip duruyorlar. Hayvanlar bir bir ölüyor. O hatayı yapmayın sakın.
Çaresiz kalınca bir umut yapıyor insan maalesef. Hayvan günden güne eriyordu. Sağolun aklıma not ediyorum. Umarım iyileştiği günleri görebilirim

Sabah geldiğimde kursağı boştu elle besledim mama yapıp şu an enerjisi yerinde oyun oynuyor ara ara uyukluyor kakasında yine fazlaca sıvı var ama şekli olması gerektiği gibi. İshal gibi değil yani. Kusma öğürme durumu yok gagası da normal görünüyor. Anlamadığım şey bu hayvanın neden yem yemediği. Yani iştahı var ama yemle oynayıp atıyor mamayı benden bekliyor yanına geldiğimde. Antibiyotiği buldum kullandım. Geriye sadece mantar ilacını almak kaldı. Mantardan dolayı olabilir mi bu yem yememe durumu diyeceğim de ağzında burnunda hiç anormallik lezyon falan yok anlamadım gitti

Kuşun ön bölge şiş görünüyor,ayağı da normal değil, eğer kısmi felç ise mantar belirtilerinden zaten. Mantar ilacını da alın kullanın.

Hocam tavsiye ettiğimiz ilaçları tavsiye ettiğmiz miktarda ve sürede kullanmadıktan sonra neden yem yemiyor vb soruları sormak anlamsızlaşıyor. Hızlı olun ve ilaçları başlayın.

Kuşun ön bölge şiş görünüyor,ayağı da normal değil, eğer kısmi felç ise mantar belirtilerinden zaten. Mantar ilacını da alın kullanın.
İlacı aldım kullandım bekliyorum bakalım. Bu arada ayağı felç değil anne veya baba üstüne fazla oturmuş yamuk kaynamış bu şekilde. Veteriner böyle söyledi

Hocam tavsiye ettiğimiz ilaçları tavsiye ettiğmiz miktarda ve sürede kullanmadıktan sonra neden yem yemiyor vb soruları sormak anlamsızlaşıyor. Hızlı olun ve ilaçları başlayın.
Başladım şimdi. Geriye multivitamin ve probiyotik kaldı kargoda geliyorlar. Burada o markaları bulabileceğim kapsamlı bir yer yoktu çünkü. Dışkısı verdiğim mama renginde sıvı bir şekilde geliyor arada toplu arada cıvık oluyor bu arada.

Başladım şimdi. Geriye multivitamin ve probiyotik kaldı kargoda geliyorlar. Burada o markaları bulabileceğim kapsamlı bir yer yoktu çünkü. Dışkısı verdiğim mama renginde sıvı bir şekilde geliyor arada toplu arada cıvık oluyor bu arada.
Güncel dışkı paylaşın

Kursakta balon gibi şişlik var mı,sert mi yumuşak mı? Basınç uygulamadan kontrol eder misiniz? Ağzında koku var mı?
İçinde hava+mama var gibi yem taneciği hissedemiyorum muhtemelen yem yemediğinden sadece mama elime geliyor. Yumuşak. Hala yemi oynayıp atıyor arada yutuyor. Suyu normal içiyor. Ayakları sıcak. Ağızda veya dışkıda kötü koku yok. Diğer günlere görece enerjisi yüksek ama hala odaya geldiğimde uyuklarken buluyorum. Kakası da hala sulu

İlaç başladınız mı ?

Evet mantar ilacı da dahil. Dediğim gibi sadece probiyotik ve multivitamini bekliyorum

Tamam ilaçlara devam edin. Ayrıca ense damlası da yaptırmanızı öneririm.

Peki. Mikostatin aldım ama gagasına damlatıyorum silkeliyor ilacı. Mamasına koysam bir sıkıntı olur mu acaba
Elle besleme mamasıysa kastınız koyun tabiki ağızdan vermek için uğraşmayın

Elle besleme mamasıysa kastınız koyun tabiki ağızdan vermek için uğraşmayın
Tamamdır. Kalkıp baktım şimdi de ağzını ara ara hızlıca açıp kapatıyor. Kakası da aynen verdiğim mama gibi çıkmış. Sanki ağızdan vermisim popodan akmış gibi. Rengi kıvamı aynı. Yemi yine yutmuyor. Ek olarak bir şey yapılmalı mı yoksa aynen devam mı etmeliyim

Geri