kuşum salyalı yem çıkarıyor

Kuşun güncel video(sesli) ve de son birikmiş dışkılarını paylaşır mısınız
Paylaşamam maalesef çünkü kuşumla sürekli birlikte olamıyorum son zamanlarda işim gereği. Kuş annemle birlikte. Ama yarın isteyebilirim video ve fotoğraf gönderebilirlerse sizinle paylaşırım. Ya da ben yanlarına gidebildiğimde paylaşabilirim

O seviyede değil aslında şimdilik. Ama zararı olmaz tabi. Hatta faydası olur. Duphalak kullanılabilir.
Kusura bakmayın konuya müdahalede bulunmuş gibi olup,kafa karışıklığına sebep oldum.Toksin atması için şuanlık haftada bir duphalak kullandığımızdan belki miniğede faydası olabilir diye düşünmüştüm.

Kusura bakmayın konuya müdahalede bulunmuş gibi olup,kafa karışıklığına sebep oldum.Toksin atması için şuanlık haftada bir duphalak kullandığımızdan belki miniğede faydası olabilir diye düşünmüştüm.
Estagfurullah siz de belli bir seviyeye ulaştınız artık önerilerde bulunabilirsiniz tabiki. Benim unuttuğum birşeyi hatırlatabilirsiniz vs.

Estagfurullah siz de belli bir seviyeye ulaştınız artık önerilerde bulunabilirsiniz tabiki. Benim unuttuğum birşeyi hatırlatabilirsiniz vs.
Sizin bilgileriniz derya,bizlerde sizin bilgilerinizden faydalanıyoruz çok şükür.Bizim minnoştan yola çıkarak sadece eklemek istemiştim.Duphalak kullanılacak doz yüksek olmadığı için ishal edeceğini düşünmüyorum ama @Behlülsannesi biraz endişe etti sanırım.İsadur kullansa nasıl olur sizce?

Sizin bilgileriniz derya,bizlerde sizin bilgilerinizden faydalanıyoruz çok şükür.Bizim minnoştan yola çıkarak sadece eklemek istemiştim.Duphalak kullanılacak doz yüksek olmadığı için ishal edeceğini düşünmüyorum ama @Behlülsannesi biraz endişe etti sanırım.İsadur kullansa nasıl olur sizce?
İkisi de olur hangisini tercih ederse artık. Endişe ettiyse kullanmayabilir.

Ben de işinize karışmak istemem ama biraz endişelendim evet. İshadur var elimde zaten haftada bir vereyim ver derseniz herhangi bir yan etki yapmayacaksa. benden sesli video ve dışkı istemiştiniz şimdi atabiliyorum

Merhaba tedavi süreci için güncellemeye geldim 2 haftadır ailemin yanında olamadığım için kuşun güncellemesini yapamadım
https://hizliresim.com/v4l0tzj Bu güncel dışkısı açık yeşil rengi dikkatimi çekti kafesi temizlemeden önce eski dışkılara baktım onlar daha koyu yeşilimsiydi. Bir iki tane yem topları gördüm, ama annem hiç kusmaya şahit olmadığını söyledi genel olarak iyimiş. Yem çimlendirip bırakmıştım arada onlardan vermiş ama hepsi bitmeden küflenmiş yenisini yapmaya başlamış. Buda güncel videosu tedaviye aynı şekilde devam mı edelim?

Eğer çimlenmiş yem sonraya bırakılacaksa kurutulmalı mutlaka. Azar azar her gün yapmak mantıklı. Bir miktarda kurtulup tazesi olmadığı dönemler verilebilir.

Eğer çimlenmiş yem sonraya bırakılacaksa kurutulmalı mutlaka. Azar azar her gün yapmak mantıklı. Bir miktarda kurtulup tazesi olmadığı dönemler verilebilir.
Kurutup bırakmıştım aslında ben yokken versinler diye ama nemli kaldı demek ki. Şimdi annem biraz biraz yapıp veriyor. Takviyelere aynı şekilde devam mı edelim. Haftada her gün prozim haftada 2 olacak şekilde carnisspeed ve diğerlerini veriyoruz.

Kurutup bırakmıştım aslında ben yokken versinler diye ama nemli kaldı demek ki. Şimdi annem biraz biraz yapıp veriyor. Takviyelere aynı şekilde devam mı edelim. Haftada her gün prozim haftada 2 olacak şekilde carnisspeed ve diğerlerini veriyoruz.
Carnisspeed haftada 2-3 kez verin. Powerchol de 3 kez, prozimi haftada 2 ye düşürüp dışkı kontrolü yapalım dışkıda bozulma olursa yine her gün vermeye devam ederiz.

Geri