kuşum salyalı yem çıkarıyor

Takviyeleri uygulama listenizide(kaç damla v.s)yazar mısınız?

Takviyeleri uygulama listenizide(kaç damla v.s)yazar mısınız?
Carnisspeed haftada 2-3 kez (8dml) Powerchol de 3 kez(10dml), prozimi (4dml) haftada 2 ye düşürmüştük, sedıchol (10dml) + denflor ve multivit haftada 1,2 veriyoruz (10dml). Ekimde bu düzene döndük, aralık 14te güncelledim durumu devam edin demişti @Selçuk YÜKSEL

Son düzenleme:
Dışkıdaki renk değişimi safra salımıyla yani karaciğerle alakalı. Karaciğeri desteklemeye devam etmelisiniz.

Evet. Kusma yoğunlaşırsa duphalak da eklemek gerekecek listeye.

Tamam, eğer yoğunlaşırsa yazarım duruma göre haberleşiriz.
Merhaba güncelleme için yazıyorum; takviyelere aynı şekilde devam ediyoruz. 2 gündür yanındayım (bir süre birlikteyiz) dün gece kusmuş biraz top şeklinde onun haricinde keyfi yerinde dışkılar normal gözüküyor hepsi aynı farklılık görmedim.

Hafiften kabarık gibi geldi bana ayak altını kontrol eder misiniz soğuk mu?

Evet ondanmış. Siz hangi halini çekip atarsanız onu görüyoruz sonuçta. İkinci videoya göre bir sorunu yok gibi.

Evet ondanmış. Siz hangi halini çekip atarsanız onu görüyoruz sonuçta. İkinci videoya göre bir sorunu yok gibi.
Haklısınız onu hesaplayamadım çekerken. Takviyelere aynı devam ediyoruz değilmi.

** Carnisspeed haftada 2-3 kez (8dml) Powerchol de 3 kez(10dml), prozimi (4dml) haftada 2 ye düşürmüştük, sedıchol (10dml) + denflor ve multivit haftada 1,2 veriyoruz (10dml).

Tabi tabi devam. İyileşmesi süreç isteyen birşey. Aylar yıllar sürebiliyor.

Geri