Carnisspeed haftada 2-3 kez (8dml) Powerchol de 3 kez(10dml), prozimi (4dml) haftada 2 ye düşürmüştük, sedıchol (10dml) + denflor ve multivit haftada 1,2 veriyoruz (10dml). Ekimde bu düzene döndük, aralık 14te güncelledim durumu devam edin demişti @Selçuk YÜKSELTakviyeleri uygulama listenizide(kaç damla v.s)yazar mısınız?
Tamam aynı kullanıma devam mı ediyoruz?Dışkıdaki renk değişimi safra salımıyla yani karaciğerle alakalı. Karaciğeri desteklemeye devam etmelisiniz.
Tamam, eğer yoğunlaşırsa yazarım duruma göre haberleşiriz.Evet. Kusma yoğunlaşırsa duphalak da eklemek gerekecek listeye.
Tamam, eğer yoğunlaşırsa yazarım duruma göre haberleşiriz.
Çok sızak değil ama normal yani acaba uyku sersemiydi videoyu çektiğimde yeni uyanmıştı ondan olabilir miHafiften kabarık gibi geldi bana ayak altını kontrol eder misiniz soğuk mu?
Haklısınız onu hesaplayamadım çekerken. Takviyelere aynı devam ediyoruz değilmi.Evet ondanmış. Siz hangi halini çekip atarsanız onu görüyoruz sonuçta. İkinci videoya göre bir sorunu yok gibi.
Tamamdır teşekkür ederim.Tabi tabi devam. İyileşmesi süreç isteyen birşey. Aylar yıllar sürebiliyor.