kuşum salyalı yem çıkarıyor

Kaç gün tedavi uygulandı ?
14 ağustosta takviyeleri ve yemleri almamı söylediniz. Temin edip kullanmaya başladım. 2 hafta önce dozları düşürdünüz. 2 haftadır prozim+ diğer takviyeler haftada 2 şeklinde ilerliyoruz. Geçen hafta kuş gayet sağlıklı gözüküyor, dışkıda düzelme var ama tam değil takviyelere devam demiştiniz.

Ara ara kusma olacaktır. Takviyelere devam edin. Zamanla kusma kesilir diye düşünüyorum. Eğer karaciğeri ciddi seviyelerde değilse tabi.

Ara ara kusma olacaktır. Takviyelere devam edin. Zamanla kusma kesilir diye düşünüyorum. Eğer karaciğeri ciddi seviyelerde değilse tabi.
Bir süre hiç kusma olmadı. 2 haftadır haftada bir gbi benim şahit olduğum kusma oluyor. Eskiye göre çokk az tabi. Tamam aynı şekilde devam ediyoruz o halde. Teşekkür ederim

Dışkılarda düzelme var. Genel halinde düzelme var kusma da azaldı diyorsunuz. Demekki ileri seviye değil karaciğeri. Toparlanacak gibi 👍

Hal ve hareletlerindeki değişimi özetler misiniz

Hal ve hareletlerindeki değişimi özetler misiniz
Kusmanın arttığı dönemde çok sakindi hatta en son kusarken çok çırpınmıştı. Ötmüyordu nadiren ötüyordu. Kafeste yerde oturuyordu bazen endişelendiriyordu. Babacık diyordu mesela dememeye başlamıştı. Yemesi içmesi hep normal düzeydi ama. O açıdan sorun yoktu. Genel olarak canlılık yoktu. Kafesten çok çıkmıyordu. Uyku hep düzensizdi. Son zamanlarda ötmesi özellikle sabahları ve sesi daha canlı oldu. Kusma azaldı, nefes alması daha iyi. Yemesi aynı. Kafesten çıkıyor, çok uçmuyor yine ama ben geldikçe teşvik ediyorum o şekilde uçurmaya çalışıyorum. Ama dün şöyle dedi mesela; gece hep yem yedi çok uyumadı. Uyku düzeni sanırım hala düzensiz. Düzensiz dediğim gündüzleri de uyuduğu için gece özellikle sabaha karşı uyanıyor. İlgilenince daha hareketli, ilgisz kalınca ve yalnız kalınca daha sakin ve uyumaya meyilli diyebilirim

Gece ortamının karanlık olmasına dikkat edin iyice dinlenmeli. Mental sağlığını da olumlu etkiler karanlık.

Gece ortamının karanlık olmasına dikkat edin iyice dinlenmeli. Mental sağlığını da olumlu etkiler karanlık.
Merhaba konudan bağımsız bir şeu soracağım; ara ara kusma olabilir demiştiniz bu süreçte ama sanki gittikçe kusması artmaya başladı. Dün kusmuştu Ben şimdi ailemle birlikte değilim biraz önce aradılar beni ve bugünde tek bir kusma gerçekleştirmiş. Salyalı dediler. Gündüz hali vs iyiymiş. Şimdi nasıl dedim. İyi dediler. Çok zorlanarak kusmamış.Takviyelerin dozu azaldı diyr mi böyle oldu acaba. Annem çok mu yiyorda kusuyor acaba dedi.
Bu dışkıda dün benim dikkatimi çekti ondan çekmiştim Bir kaç dışkı farklılığıda oldu sanki. https://hizliresim.com/93xuj8j

Merhaba konudan bağımsız bir şeu soracağım; ara ara kusma olabilir demiştiniz bu süreçte ama sanki gittikçe kusması artmaya başladı. Dün kusmuştu Ben şimdi ailemle birlikte değilim biraz önce aradılar beni ve bugünde tek bir kusma gerçekleştirmiş. Salyalı dediler. Gündüz hali vs iyiymiş. Şimdi nasıl dedim. İyi dediler. Çok zorlanarak kusmamış.Takviyelerin dozu azaldı diyr mi böyle oldu acaba. Annem çok mu yiyorda kusuyor acaba dedi.
Bu dışkıda dün benim dikkatimi çekti ondan çekmiştim Bir kaç dışkı farklılığıda oldu sanki. https://hizliresim.com/93xuj8j
Hocam karaciğer görevini tam yapmadığında vücutta toksin birikimi oluyor. Bu toksinler de midesini bulandırıp kusmasına neden oluyor. Ara ara olacak kusma bazen sık bazen seyrek. Buna alışmalısınız. Çimlenmiş yeme geçerseniz sindirimi çok daha rahatlayacağı için kusma da azalır. Yani her gün taze çimlenmiş yem yemesinden bahsediyorum. Ama aileniz bunu yapamaz ve siz de yanında değilsiniz her zaman anladığımkadarıyla. Şunu yapın o zaman. Siz evdeyken Bol miktarda çimşendirin sonra bezin izerine ince sererek gölgede kurutun. Tam kuruyunca bir kaba alıp normal yemi yerine bu yemden verin. Ama filizlenmesine izin vermeyin tomurcuk patlatmaya başlar başlamaz kururmalısınız.

Hocam karaciğer görevini tam yapmadığında vücutta toksin birikimi oluyor. Bu toksinler de midesini bulandırıp kusmasına neden oluyor. Ara ara olacak kusma bazen sık bazen seyrek. Buna alışmalısınız. Çimlenmiş yeme geçerseniz sindirimi çok daha rahatlayacağı için kusma da azalır. Yani her gün taze çimlenmiş yem yemesinden bahsediyorum. Ama aileniz bunu yapamaz ve siz de yanında değilsiniz her zaman anladığımkadarıyla. Şunu yapın o zaman. Siz evdeyken Bol miktarda çimşendirin sonra bezin izerine ince sererek gölgede kurutun. Tam kuruyunca bir kaba alıp normal yemi yerine bu yemden verin. Ama filizlenmesine izin vermeyin tomurcuk patlatmaya başlar başlamaz kururmalısınız.
Anladım aydınlattığınız için teşekkürler. Bir kaç tohum var kenevir, keten, kanarya gibi. Gittiğimde dediğiniz yöntemi uygulayıp bırakacağım yesin diye.

O seviyede değil aslında şimdilik. Ama zararı olmaz tabi. Hatta faydası olur. Duphalak kullanılabilir.
O seviyede değilse kullanılmasa olur mu. Yeterince takviye alıyor şu anda. Ben size tohumlar hakkında bir şey sormak istiyorum. Karadenizpetten yemleri alırken ekstra
Yüzde 60 Ak darı , Yüzde 20 Sarı Darı , Yüzde 20 Diğer Darıları içeren bir paket almıştım. Çimlendirme yaparken bu yemden biraz +keten, kenevir, karabuğday, kanarya ekleyip çimlendirsem olur mu karışık halde.

O seviyede değilse kullanılmasa olur mu. Yeterince takviye alıyor şu anda. Ben size tohumlar hakkında bir şey sormak istiyorum. Karadenizpetten yemleri alırken ekstra
Yüzde 60 Ak darı , Yüzde 20 Sarı Darı , Yüzde 20 Diğer Darıları içeren bir paket almıştım. Çimlendirme yaparken bu yemden biraz +keten, kenevir, karabuğday, kanarya ekleyip çimlendirsem olur mu karışık halde.
Kullanmayın hocam sizin taktirinizde sonuçta.

Hocam duphalak bağırsak hareketini arttırarak dışkıyı yumuşatır ve toksin atımına yardımcı olur sadece. İlaç sayılmaz yani.

Hocam duphalak bağırsak hareketini arttırarak dışkıyı yumuşatır ve toksin atımına yardımcı olur sadece. İlaç sayılmaz yani.
İshal olmasın bu sefer. Toksin atması açısından iyi olabilir ama kabız değil ya yan etki yapmasın. Halsizlik vs. Kusmasını engelleyecek mi peki. Birlikte olamıyoruz her zaman uzaktan kontrol ve gözlem yapmam çok zor oluyor Balımı. O yüzden de söylüyorum. Ama Kullanması şart derseniz de

Kuşun güncel video(sesli) ve de son birikmiş dışkılarını paylaşır mısınız

Geri