kuşum salyalı yem çıkarıyor

Kaç gün tedavi uygulandı ?
14 ağustosta takviyeleri ve yemleri almamı söylediniz. Temin edip kullanmaya başladım. 2 hafta önce dozları düşürdünüz. 2 haftadır prozim+ diğer takviyeler haftada 2 şeklinde ilerliyoruz. Geçen hafta kuş gayet sağlıklı gözüküyor, dışkıda düzelme var ama tam değil takviyelere devam demiştiniz.

Ara ara kusma olacaktır. Takviyelere devam edin. Zamanla kusma kesilir diye düşünüyorum. Eğer karaciğeri ciddi seviyelerde değilse tabi.

Dışkılarda düzelme var. Genel halinde düzelme var kusma da azaldı diyorsunuz. Demekki ileri seviye değil karaciğeri. Toparlanacak gibi 👍

Hal ve hareletlerindeki değişimi özetler misiniz

Hal ve hareletlerindeki değişimi özetler misiniz
Kusmanın arttığı dönemde çok sakindi hatta en son kusarken çok çırpınmıştı. Ötmüyordu nadiren ötüyordu. Kafeste yerde oturuyordu bazen endişelendiriyordu. Babacık diyordu mesela dememeye başlamıştı. Yemesi içmesi hep normal düzeydi ama. O açıdan sorun yoktu. Genel olarak canlılık yoktu. Kafesten çok çıkmıyordu. Uyku hep düzensizdi. Son zamanlarda ötmesi özellikle sabahları ve sesi daha canlı oldu. Kusma azaldı, nefes alması daha iyi. Yemesi aynı. Kafesten çıkıyor, çok uçmuyor yine ama ben geldikçe teşvik ediyorum o şekilde uçurmaya çalışıyorum. Ama dün şöyle dedi mesela; gece hep yem yedi çok uyumadı. Uyku düzeni sanırım hala düzensiz. Düzensiz dediğim gündüzleri de uyuduğu için gece özellikle sabaha karşı uyanıyor. İlgilenince daha hareketli, ilgisz kalınca ve yalnız kalınca daha sakin ve uyumaya meyilli diyebilirim

Gece ortamının karanlık olmasına dikkat edin iyice dinlenmeli. Mental sağlığını da olumlu etkiler karanlık.

Geri