kuşum salyalı yem çıkarıyor

Yapıyoruz işte duphalak amonyak seviyesini azaltır. Proteini azaltmak da amonyak üretimini azaltır. Diyet de uyguluyoruz zaten. Yumurta vermiyorsunuz dimi ? Duphalak almışken denflor da alın eczaneden.
Anladım şimdi. Yumurta sevmiyor, bir kaç kere denedik farklı formüllerde yemiyor vermiyoruz o yüzden. Tamam yarın ikisinide temin ederiz. Kullanım nasıl olacak. Genel bir takviye listesi var. Artı her gün duphalak. Peki denflor. İki tane gözüküyor hangisini alacağım pembe mi yeşil mi

Pembe olandan. Hem denflor hem duphalak her gün. İlk 3 gün 10 damla sonra 5 damlaya düşürürsünüz duphalağı. Denflor ise 1/3 paketi suya katın.

Denfloru kesmeyin neden kesiyorsunuz ki ?

Hocam kafanıza göre amonyak arttı yorumu yapavaksanız siz daha iyi biliyorsunuz demektir. Bana gerek kalmaz.
İkisi de amonyağı arttırmaz hatta duphalağı amonyağı atsın diye kullanıyoruz 😀 denflor süresiz devam edin ve korkmayın dozundan falan.

Hocam kafanıza göre amonyak arttı yorumu yapavaksanız siz daha iyi biliyorsunuz demektir. Bana gerek kalmaz.
İkisi de amonyağı arttırmaz hatta duphalağı amonyağı atsın diye kullanıyoruz 😀 denflor süresiz devam edin ve korkmayın dozundan falan.
Birincisi ben kafama göre yorum yapmıyorum siz arttı dediniz bana ben de sizin söyleminize göre konuşuyorum sizinle zaten hakim olduğum alan değil farkındaysanız. Arttı diye ilaçları kullanıcaz dediniz ya siz sonuçta bir ilaç süresiz kullanılmaz ben de ikisine aynı anda başladık diye aynı anda kesilebilir mantığını yürüttüm. Çünkü süre vermediniz ben de yanında olmadığımı kuşun defalarca söyledim size gözlem yapamıyorum diye. şimdi ishal olur vs zaten endişelendiğim için ilaç kullanmaya başlayalı yeterli süre geçtiği için kusma vs daha olmadığı, kesildiği için vermeyin anne dedim o zaman. Bilmem anlatabildim öi

Yazdığımı anlamamışsınız ben size amonyak arttı diye kullanın dediğinizi hatırlatıyorum yani ilaçla atacak vücuttan siz ilacın arttırdıını söylediğimi söyledim sanıyorsunuz

İkisinide amonyak arttı aynı anda kullanmaya başladık diye kestim
Bu cümleden " ikisini birlikte kullanmaya başladık diye amonyak arttı " anlamı çıkıyor. Başka anlam çıkaran varsa alta yazsın.

Neyse anlıyorum siz takip edemiyorsunuz ama kesmenizi önermiyorum. Evdekiler bir şekilde verirler takviyeleri. Ayrıca kesecem diye sorsaydınız madem.

Bu cümleden " ikisini birlikte kullanmaya başladık diye amonyak arttı " anlamı çıkıyor. Başka anlam çıkaran varsa alta yazsın.

Neyse anlıyorum siz takip edemiyorsunuz ama kesmenizi önermiyorum. Evdekiler bir şekilde verirler takviyeleri. Ayrıca kesecem diye sorsaydınız madem.
Arttı diye demedim zaten dikkat ederseniz yanlış anlıyorsunuz hala *İlaçları(ikisinide) amonyak arttı(arttığı zaman yazabilirdim ya da) kullanmaya başladık ya ikisininde aynı ayna bırakırız diye düşündüğümü söylüyorum. İlaçları kullanmaya başladık diye amonyak arttı gibi bir şey ifade etmedim. Yazdım size hemen zaten, sabah annem vermişti ilacı ben de onunla konuşup size döndüm buraya. Siz devam etmem gerektiğini söyleyince ben de yarın dediğiniz gibi vermelerini söyledim. Bir problem yok aslında şuan. Yanlış anlaşılmalar üzerine konuşuyoruz.

Arttı diye demedim zaten dikkat ederseniz yanlış anlıyorsunuz hala *İlaçları(ikisinide) amonyak arttı(arttığı zaman yazabilirdim ya da) kullanmaya başladık ya ikisininde aynı ayna bırakırız diye düşündüğümü söylüyorum. İlaçları kullanmaya başladık diye amonyak arttı gibi bir şey ifade etmedim. Yazdım size hemen zaten, sabah annem vermişti ilacı ben de onunla konuşup size döndüm buraya. Siz devam etmem gerektiğini söyleyince ben de yarın dediğiniz gibi vermelerini söyledim. Bir problem yok aslında şuan. Yanlış anlaşılmalar üzerine konuşuyoruz.
Evet yanlış anlama üzerine konuşuyoruz ve ben uzatmamak adına kısaca ilaçlara devam edin dedim zaten.

Geri