P
PoWeR06930
Guest
S.a. Arkadaşlar, Geçmiş Bayramınızda Mübarek Olsun.
Yeni üyeyim ve daha önceden Kanarya kuşu besliyordum. Daha önceden 1 - 1 bucuk aylık Muhabbet kuşunu eğittim konuşmaya alıştırdım 6 7 aylık iken annemlere gönderdim
Çünkü kuşlara olan merakım arttı ve Dün 2 çift damızlık kuş aldım. Bunlardan 1 çifti yumurtlamak üzere yuvalıkla beraber aldım. Asıl soruma gelince Bugün sabah kalktığımda kuş yerde duruyordu ve yuvalığa çıkmak istiyor ama çıkamıyordu. Kuşum henüz yumurtlamış değil yumurtası halen popsunda. Mecburen elimi parçalasada tutarak yardımcı oldum ve tekrardan yuvalığın önüne getirdiğimde kendisi içine girdi. Tedirgin olduğum konular;
1. Erkeğin Dişiyi bu aşamada beslemesi gerekmiyor mu?
2. Yem yemek için indiğini düşünürsek Yuvaya tekrardan çıkamaması sizce normal mi?
3. Çiftleştikten sonra kaç gün içinde yumurtayı yuvaya bırakması lazım?
4. Yumurta dönmüş olabilir mi?
5. Bu durumda benim ne yapmam lazım acaba?
Gerekiyorsa akşam eve gittiğimde kuşun altının resmini konu içerisine ekleyebilirim.
Detaylı bilgilerinizi benimle paylaşırsanız diğer bilmeyen arkadaşlarda öğrenmiş olurlar. Şimdiden çok teşekkür ediyorum.:
Yeni üyeyim ve daha önceden Kanarya kuşu besliyordum. Daha önceden 1 - 1 bucuk aylık Muhabbet kuşunu eğittim konuşmaya alıştırdım 6 7 aylık iken annemlere gönderdim

1. Erkeğin Dişiyi bu aşamada beslemesi gerekmiyor mu?
2. Yem yemek için indiğini düşünürsek Yuvaya tekrardan çıkamaması sizce normal mi?
3. Çiftleştikten sonra kaç gün içinde yumurtayı yuvaya bırakması lazım?
4. Yumurta dönmüş olabilir mi?
5. Bu durumda benim ne yapmam lazım acaba?

Detaylı bilgilerinizi benimle paylaşırsanız diğer bilmeyen arkadaşlarda öğrenmiş olurlar. Şimdiden çok teşekkür ediyorum.:
Moderatör tarafında düzenlendi: