Omer3461 Onursal Üye Muhabbet Kuşu Üreticisi Katılım 9 Eki 2017 Mesajlar 2,025 Tepkime puanı 690 14 Kas 2017 #21 Kusssever' Alıntı: Iyi birsey yani? Korkuyorum yan yana oldujlarinda erkege zarar vercek diye Genişletmek için tıkla ... cok iyi birsey yem kusmaları bırbırlerıne alısmaya ve hoslanmaya basladıklarının gostergesıdır
Kusssever' Alıntı: Iyi birsey yani? Korkuyorum yan yana oldujlarinda erkege zarar vercek diye Genişletmek için tıkla ... cok iyi birsey yem kusmaları bırbırlerıne alısmaya ve hoslanmaya basladıklarının gostergesıdır
Omer3461 Onursal Üye Muhabbet Kuşu Üreticisi Katılım 9 Eki 2017 Mesajlar 2,025 Tepkime puanı 690 14 Kas 2017 #22 Kusssever' Alıntı: Iyi birsey yani? Korkuyorum yan yana oldujlarinda erkege zarar vercek diye Genişletmek için tıkla ... cok iyi birsey yem kusmaları bırbırlerıne alısmaya ve hoslanmaya basladıklarının gostergesıdır
Kusssever' Alıntı: Iyi birsey yani? Korkuyorum yan yana oldujlarinda erkege zarar vercek diye Genişletmek için tıkla ... cok iyi birsey yem kusmaları bırbırlerıne alısmaya ve hoslanmaya basladıklarının gostergesıdır