erdembsevim
Yeni Üye
resim flaşsız çekildi kuş yeni olduğu için elime almadım böyle çekebildim bi kere daha çekip göndermeyi denicem şimdi teşekkür ederim geri dönüşünüz içinBence cerenin daha yakindan net ve flassiz resmini atarsaniz daha kesin sonuc alirsiniz gibi...
Rica ederim ama paylasilan ilk fotodan gercekten cinsiyet tayini cok zor au an...resim flaşsız çekildi kuş yeni olduğu için elime almadım böyle çekebildim bi kere daha çekip göndermeyi denicem şimdi teşekkür ederim geri dönüşünüz için![]()
dişi kuşun da resmini yüklemiştim sabah buraya ben erkek biliyordum ama dişiymiş bugün gittiğim kuşçuya da sordum senin kuş dişi dedi erkek olarak da bunu aldım şiödi sizlere de sormak istedim emin olmak içinRica ederim ama paylasilan ilk fotodan gercekten cinsiyet tayini cok zor au an...
teşekkür ederim inşallah mutlu olurlar beraber yavruları olsun istiyorumKuşunuz erkek birbirlerine kur yaptıkları için çok farklı sesler çıkarırlar ben çiftlerimi hep öperek sevdiğim için birbirlerine öpücük sesiyle kur yapıyorlar mesela [emoji4][emoji4]
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu yavrucak erker yavru almadan önce önünüzde uzun bir aşama var sağlıklı ve güzel bakımla ilgiyle sevgiyle en çok da sabırla olacak birşey sağlıklı beslemeler dilerim [emoji4]Ekli dosyayı görüntüle 20747 bunu çekebildim şuan
çok teşekkür ederim eşimde bende çok ilgileniyoruz seviyoruz çok , şimdi bu yeni yavrumuzu da sevip büyütücez inşallahBu yavrucak erker yavru almadan önce önünüzde uzun bir aşama var sağlıklı ve güzel bakımla ilgiyle sevgiyle en çok da sabırla olacak birşey sağlıklı beslemeler dilerim [emoji4]
İnşaallah benim yavrucaklarda böyleydi şimdi büyüdüler erkek öpücük sesiyle kur yapıyor dişiye ben onları hep öpe koklaya sevdiğim için beni taklit ediyor kerata [emoji4]çok teşekkür ederim eşimde bende çok ilgileniyoruz seviyoruz çok , şimdi bu yeni yavrumuzu da sevip büyütücez inşallah [emoji5]
maşallahİnşaallah benim yavrucaklarda böyleydi şimdi büyüdüler erkek öpücük sesiyle kur yapıyor dişiye ben onları hep öpe koklaya sevdiğim için beni taklit ediyor kerata [emoji4]
İnşaallah [emoji4] sağlıklı beslemeler dilerimmaşallah [emoji5] inşallah bizimkilerde öyle olur ne güzel
erkek dediler kafam karıştı artık aldığım adam da yıllardır bu işi yapıyo erkek diye verdi bugünKus dişi maşallah
Cere rengi net olan bir kuş seçin ceresi ya mavi ya net mor olsun bu renkler net erkektir ayrıca şöyle durum da var biz burada fotoğraflardan söylüyoruz elbette fotoğraf yanıltabilirerkek dediler kafam karıştı artık aldığım adam da yıllardır bu işi yapıyo erkek diye verdi bugünanlamıyorum
peki yarın gidip konuşayım Aldığım yerleCere rengi net olan bir kuş seçin ceresi ya mavi ya net mor olsun bu renkler net erkektir ayrıca şöyle durum da var biz burada fotoğraflardan söylüyoruz elbette fotoğraf yanıltabilir
Hayırlısı olsun sağlıklı beslemelerpeki yarın gidip konuşayım Aldığım yerle
yakından çektiğim bi resim daha göndereyim dddim kuş dişi mi erkek söyleyebilir misinizdişi kuşun da resmini yüklemiştim sabah buraya ben erkek biliyordum ama dişiymiş bugün gittiğim kuşçuya da sordum senin kuş dişi dedi erkek olarak da bunu aldım şiödi sizlere de sormak istedim emin olmak için
yakından bi resim gönderildim şuan kuş dişi mi erkek mi söyleyebilir misiniz rica etsemBence cerenin daha yakindan net ve flassiz resmini atarsaniz daha kesin sonuc alirsiniz gibi...