Abdullah Bahadır
Yeni Üye
Kuşumun ayakları bu şekilde hareket ediyor veya ettiriyor ayrıca bazen titriyor sebebini merak ediyorum. Beni aydınlatırsanız mutlu olurum saygılarımla...
Tırnakları uzun olabilir. Net göremiyorum fotoğrafta. Kuşların ayaklarının daha detaylı olduğu bir fotoğraf yükleyin.
Tırnakları uzun olabilir. Net göremiyorum fotoğrafta. Kuşların ayaklarının daha detaylı olduğu bir fotoğraf yükleyin.
Bir deneyeyim bakalım inşallah faydalı olur3 gün üstüste b vitamini takviyesi yapın. Sinir sistemine bağlı bir durum olabilir ya da b vitamini eksikliğinden dolayı olabilir. B vitamini olarak versele lega muta-vit ya da beforvel kullanabilirsiniz.
B vitamininden sonra geçmez ise iç parazit kürü yapın, bu tür ayak tutulmaları, e-coli ve salmonella da görülüyor, ayrıyetten iç parazit te de görülebilir
Dışkısında bir aorun göremedim semptomlarına baktık halsiz de değil inşallah b vitaminindendir kolay kurtulabilir3 gün üstüste b vitamini takviyesi yapın. Sinir sistemine bağlı bir durum olabilir ya da b vitamini eksikliğinden dolayı olabilir. B vitamini olarak versele lega muta-vit ya da beforvel kullanabilirsiniz.
B vitamininden sonra geçmez ise iç parazit kürü yapın, bu tür ayak tutulmaları, e-coli ve salmonella da görülüyor, ayrıyetten iç parazit
B vitaminini kullanın 3 gün, geçmezse iç parazit kürü yapın dediğim gibi.Dışkısında bir aorun göremedim semptomlarına baktık halsiz de değil inşallah b vitaminindendir kolay kurtulabilir
Anladım teşekkür ederimB vitaminini kullanın 3 gün, geçmezse iç parazit kürü yapın dediğim gibi.
Birde iç parazit kürü nasıl yapılır bir fikrim yok zahmet olmazsa yB vitaminini kullanın 3 gün, geçmezse iç parazit kürü yapın dediğim gibi.
bu iç parazit kürünü nasıl yapacağım pek bir bilgim yok internettede net bir şey bulamadımB vitaminini kullanın 3 gün, geçmezse iç parazit kürü yapın dediğim gibi.
Eczaneden sitraks alın. Tam dolu suluğa5, 6 damla ekleyin. 2 gün verin.Birde iç parazit kürü nasıl yapılır bir fikrim yok zahmet olmazsa y
bu iç parazit kürünü nasıl yapacağım pek bir bilgim yok internettede net bir şey bulamadım
Teşekkür ederimEczaneden sitraks alın. Tam dolu suluğa5, 6 damla ekleyin. 2 gün verin.
Rica ederimTeşekkür ederim
+13 gün üstüste b vitamini takviyesi yapın. Sinir sistemine bağlı bir durum olabilir ya da b vitamini eksikliğinden dolayı olabilir. B vitamini olarak versele lega muta-vit ya da beforvel kullanabilirsiniz.
B vitamininden sonra geçmez ise iç parazit kürü yapın, bu tür ayak tutulmaları, e-coli ve salmonella da görülüyor, ayrıyetten iç parazit te de görülebiliyor.