BeautiBird
Onursal Üye
Bu arada Selçuk beyin önerdiği tedaviye başladınız mı aldınız mı ilacı?
Bir dal kafesi aldığımız zaman içindeydi bilmiyorum onu ama diğeri sanırım zeytin ağacı ve mama kabı plastik orda uyuyordu kendisi parazit damlası hiç kullanmadıSon halinde baya düzelme var. Batikon veya iyot varsa ayağını temizleyebilirsiniz birkaç damla pamuğa damlatarak,eczaneden alabilirsiniz. Sonra kabuk tutunca birkaç gün daha kantaron sürün duruma bakın.
Bu arada daha önce hiç parazit damlası kullandınız mı? Mama kabı plastik ise orası ayağını tahriş etmiş olabilir. Ya da kullanılan doğal tünekte sorun olabilir hangi ağacın dalı kullanılıyor? Her ağaç uygun değil çünkü. Söğüt ağacı dalı kullanabilirsiniz misal.
İlacı almaya maalesef vakit bulamadım bugün alacağım yoğun olduğum bir dönem maalesefBu arada Selçuk beyin önerdiği tedaviye başladınız mı aldınız mı ilacı?
Hayır henüz takviye kullanmıyorum bir iki gün önce buraya sormuştum prozim plus ve vitabol önerildi onların gelmesini bekliyorum, lekelerse kuşum yerde ve tezgah gibi soğuk zeminlerde gezmeyi çok seviyor oralarda durduğunda genelde dıșkısı bu șekilde oluyor bașka bir sebep gelmiyor aklıma.Kuşun beslenme programını yazar mısınız,karaciğer koruyucu probiyotik vs veriyor musunuz marka ve dozajı yazın. Dışkıdaki lekenin sebebini bilmek lazım.