FeriFella
Yeni Üye
Kuşunuz sanki biraz yorgun duruyor belki hasta olabilir sıcak bi ortam saglayın tıslama ortama bağlıda olabilir benimkide çıkarıyor arada hangi yem maekasını kullanıyosunuz ?
Kuşunuz sanki biraz yorgun duruyor belki hasta olabilir sıcak bi ortam saglayın tıslama ortama bağlıda olabilir benimkide çıkarıyor arada hangi yem maekasını kullanıyosunuz ?
Yanlis alintiKuşunuz sanki biraz yorgun duruyor belki hasta olabilir sıcak bi ortam saglayın tıslama ortama bağlıda olabilir benimkide çıkarıyor arada hangi yem maekasını kullanıyosunuz ?
AynenYanlis alinti![]()
Tavsiye edilen bir marka yem degisikliklerinde olabiliyor bu durumlar hasta degilse endiselenmenize gerek yok bozuk kotu kokulu degilse yer bir kac gun daha devam ederse degistirmeniz iyi olurAynengider heralde bildirim yakalamışken bişeyler sorayım size tecrübelisinizdir.Ben bu vitakraft yemden aldım bugün efsanede kazik yedim kuşum yiyemiyor ya çok korkuyorum kustu buğün bütün çıktı azından zamanla yermi kıramıyo heralde bütün atıyo azına sizce neden yiyemiyor vitakraft sıkıntılımı acil yardım etseniz bana?
Kokusu biraz agır ama içindekilerden olduğunu düşünüyorum oiçime su döktünüz zamanla alïşır yer kırar diyorsunuz saolunTavsiye edilen bir marka yem degisikliklerinde olabiliyor bu durumlar hasta degilse endiselenmenize gerek yok bozuk kotu kokulu degilse yer bir kac gun daha devam ederse degistirmeniz iyi olur