mvşkuş
Yeni Üye
Kuşunuz çok tatlı maşallah gagasindaki siyahlık gitmiş dediği gibi 2.5 aylık falanArkadaşlar tekrar merhaba konu başlığında belirttiğim gibi kuşumun yaşı ve cinsiyeti hakkında bilgilerinize ihtiyacım var forumdaki verilen bilgilere göre benim tahminim 3 4 aylık ve erkek doğru mudur acaba Ekli dosyayı görüntüle 8409
Arkadaşlar tekrar merhaba konu başlığında belirttiğim gibi kuşumun yaşı ve cinsiyeti hakkında bilgilerinize ihtiyacım var forumdaki verilen bilgilere göre benim tahminim 3 4 aylık ve erkek doğru mudur acaba Ekli dosyayı görüntüle 8409
Merhaba ben bişey sormak istiyorum benim erkek bir kusum var çok ağır balık kokusu gibi bir koku geliyor bir türlü çözemedik kuşun kendinden geliyor
Bi hastalık belirtiside olabilir yıkamanıza rağmen kokması garipOda havalandırmasi hergün yapılıyor kafesi de yıkıyorum siliyorum kusumuda yıkıyorum ama kuşu koklayinca aşırı kötü bir koku var çözüm bulamıyorum bir turlu
Koku ağzından geliyor olabilirmi?Kursağında bir rahatsızlık olabilirmi diye düşündüm çünkü ağzından yapışık birseyler çıkartıyor yem parçaları gibi ama hasta gibi değil çok hareketli
DisiEkli dosyayı görüntüle 9394 Ekli dosyayı görüntüle 9395 Kuşumun cinsiyeti nedir?
Ayrıca hapşırma gibi bi tıslama geliyo ara sıra, nasıl önlem alabilirim?
Yaşı hakkında ne söyleyebilirsiniz?
Yas bilgim yok tuyde kusunuz kizismis en az 7 8 aylik gibiYaşı hakkında ne söyleyebilirsiniz?
Satın aldığım yer yavru ve erkek diye sattı fakat kuştan epey memnunum yanımdan ayrılmıyor. Kızıştığını nerden nasıl anlıyoruz peki? Cevaplar için teşekkür ederimYas bilgim yok tuyde kusunuz kizismis en az 7 8 aylik gibi