AskimBadem
Yeni Üye
Merhabalar arkadaşımı ziyaret ettiğim zaman kuşunun bir problemi olduğunu gördük ben uzman olmasam da mantardan şüphelendim ancak veterinere gösterdiklerinde kronik solunum rahatsızlığı olduğunu söylemiş ve antibiyotik oksijenli su vitamin ve nefes açıcı damla vermiş 10 gün boyunca bu tedaviyi kuşlarına uygulasalar da kuş şu an bir iyileşme göstermemiş bu yüzden ben de buraya sizlerin fikrini almak için yazayım dedim kuş iyileşme göstermediği gibi pek bir değişim de olmamış gibi gözüküyor. Daha önce bize buradan çok yardım edilmişti bu yüzden biz de güvenip yine soralım ve fikrinizi alalım istedik. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederiz!
Kuşumuzda görülen belirtiler: Burnu çürümüş balık gibi kokuyor ve birkaç gün önce yapışık kokan bir tüy topu gibi bir şey kusmuş ancak kustuktan sonra burnundaki kokunun azaldığını söylüyor. Bunun dışında ağızdan nefes alıp verip kanatlarını hafif aralayarak sıcaklamış gibi açıyor. Gözünün üzerinde süngerimsi bir şey var ve o şeyin büyüdüğünü söylüyor. Ayriyetten ceresinin üstündeki tüyler seyrekleşmeye başlamış ve kepekli bir şekilde dökülüyormuş bu da kuşu baya bir kaşındırıyormuş.

Kuşumuzda görülen belirtiler: Burnu çürümüş balık gibi kokuyor ve birkaç gün önce yapışık kokan bir tüy topu gibi bir şey kusmuş ancak kustuktan sonra burnundaki kokunun azaldığını söylüyor. Bunun dışında ağızdan nefes alıp verip kanatlarını hafif aralayarak sıcaklamış gibi açıyor. Gözünün üzerinde süngerimsi bir şey var ve o şeyin büyüdüğünü söylüyor. Ayriyetten ceresinin üstündeki tüyler seyrekleşmeye başlamış ve kepekli bir şekilde dökülüyormuş bu da kuşu baya bir kaşındırıyormuş.