mesela bende bu kuş var lutino değil ben bunun yanina erkek albino almak istiyorum gözler kırmızı değilse almayayaim mi 60tl fiyat istedi piyasasi bu mudurtabiki değil, komple sarı olup çok az yeşil olan kuşlar vardur bunları lutino ile karıştırırlar ve bu double factor bir kuştur. albino kar tanesi gibi bembeyaz kırmızı gözlü bir kuşturi lutino civciv sarısı bir kuştur, gözleri kırmızıdır gözleri siyah olan hiçbir kuş albino lutino yada cremio değildir.
Ben 1,5 yaşında istedim erkek resmini attığım kuş 1,5 yaşında dişi o yüzden yaşları aynı olsun diye adam 1,5 yaş için 60tl istedi 1 yaşında olanlarada 60dedi ben yaşların aynı olmasını istiyorumbu kuş double factor bir kuştur, albino almak istiyorsanız direk belirgin özelliği gözlerinin kırmızı ve kar tanesi gibi bir tane biile siyah tüyünün olmamasıdır. fiyat 60 tl ise güzel fiyattır zira lutino albino çiftleri 150 den aşşağı bulamazsınız tabi kuşun yaşıda önemli
Tamam teşekkür ederimsiz 2 kuşada bakın ben 1 yaşındakini tavsiye ederim, hangi kuş daha iri diri canlı hareketli duruyorsa onu alın hiçbir zaman uzun kanat tüyleri kuyruğu olmayan kuş almayın gözüne bakmayı ihmal etmeyin
Yer nerde Mersin'e gönderim yaparmışın resim paylaşırmışın?Kirmizi gozlu albino erkek saglikli 60 tl ise kacirmayin albino erkek nadir bulunur