Mry
Yeni Üye

Çok teşekkür ederim kabuk gibi parmaginin uzeri kanlı değil diğer ayak parmağının arkasindada nokta şeklinde oluşmuş orayada surelim o zaman dişi dediniz ya muhtemelen kaç aylık yani ne zaman eş dönemi olur yaş olarakCinsiyeti dişi. Sağ ayağındaki kırmızı yer kan mı mantar mı anlamadım. Valla mantar değilse bile kulak copune elma sirkesi sür kuşun ayağında mantar olduğunu düşündüğün yere hafifçe sür. Mantar yoksa bile elma sirkesinden zarar gelmez.
Çok teşekkürler yeniden cevapladiginiz için inşallah ayakları iyileşir sonra eş için bakarimBeyazın altında hafif mavilik varsa hala yavru demektir. Ayaklarida krem rengi daha sanırım maximum 3 4 aylık eş tutturabilirsiniz kendi yaşından bi erkekle ama yuvaligi tavsiyem 10 ay sonra takın. 1 yaşında üretime başlama en sagliklisidir.
Rica ederim. Dişi kuslarda ilk başta ceresi beyaz mavi olur sonra beyaz olur yumurtlama döneminde kahverengi olur. Erkeklerde mor olur sonra ya maviye döner ya da mordan devam eder.Çok teşekkürler yeniden cevapladiginiz için inşallah ayakları iyileşir sonra eş için bakarim
Aslında erkek diye aldık ama işte bilmiyoruz biz onlar nasıl derlerse inanıyoruz sansimiza güzel bı kızımız oldu artık demekki birde bugün ishal gibi durum var ishalde değil aslında dışkı etrafında su izi gibi çok sakin bugün sanırım dün sürdüğüm kremi yedi ve çok su içiyor ondan kaynaklimi acabaRica ederim. Dişi kuslarda ilk başta ceresi beyaz mavi olur sonra beyaz olur yumurtlama döneminde kahverengi olur. Erkeklerde mor olur sonra ya maviye döner ya da mordan devam eder.
Dışkının fotoğrafı lazım. Gözleri kırmızı dimi siz erkek diyince bir şüphelendim. Gözleri kırmızı ise kesin dişi diyebiliriz.Aslında erkek diye aldık ama işte bilmiyoruz biz onlar nasıl derlerse inanıyoruz sansimiza güzel bı kızımız oldu artık demekki birde bugün ishal gibi durum var ishalde değil aslında dışkı etrafında su izi gibi çok sakin bugün sanırım dün sürdüğüm kremi yedi ve çok su içiyor ondan kaynaklimi acaba
Kırmızı evetDışkının fotoğrafı lazım. Gözleri kırmızı dimi siz erkek diyince bir şüphelendim. Gözleri kırmızı ise kesin dişi diyebiliriz.
Kesin dişi o zaman.Kırmızı evet
Bu da ishal dediğim vitamine basladim