malesef yutturamıyorum kemiriyor elimi ve ilaç yapısı gereği tüylerini çok sertleştirmiş sabahtan beri kaşındırdı hayvanıRahat yutturabiliyorsanız sabah akşam birer damla. Yoksa yarım suluğa 10 damla.
hocam merhaba kusura bakmayın mesajınızı yeni görüyorum bugün 5. gün kusması azalmadı elimde neredeyse tüm vitaminler var elle besleme aparatı da mevcut bundan sonra ki 9 günlük süreçte dediğiniz gibi sabah 1 akşam 1 damla mikostatin tedavisine başlamak mantıklı mı? Bu arada tüm belirtiler mevcut kusması var sürekli halsizlik ve kabarıklık mevcut dışkısı koyu yeşil bazen salyasız bazen salyalı kusuyorTeşhisi kim koydu? Kusma var mı? Dışkılar nasıl? Kuşun güncel videosunu ve son yaptığı birkaç dışkının fotosunu çekip paylaşın flaşsız.
Mikostatin sabah 1 damla akşam 1 damla ağızdan verilsin daha hızlı etki etmesi için. Damlalık veyahut insülin şırıngası ile verebilirsiniz.
14 gün kullanın fire vermeden.
Kuş yemek yemiyorsa da bilen biri kursaktan besleme yapsın. Petşoptan versele laga a21 nutribird toz mama alınsın.
Kuş yetişkin muhabbet kuşu ise 2 numaralı besleme aparatı alınsın. Eczaneden de birkaç tane şırınga alınsın 2.5 ml- 3 ml olabilir.
İğnesini çıkarın işimiz yok. Aparatı şırınganın ucuna takın.
Mama yapılsın,günde 4 kere ,her öğün arasında 4-5 saat boşluk olacak şekilde(kursakta mama boşalınca) yeniden mama yapılsın ve yeni öğüne geçilsin.
Her öğünde 2.5 ml mama verilsin. Mama birden basılmasın kursağa. Yavaş ve nazikçe yapılsın. Mama bilek yakmayacak ısıda olacak. Şırıngaya mamayı çekerken hava boşluğu çekmemeye dikkat edin hava olmasın şırınga içinde. Kuşa mamayı vermeden evvel tabağa biraz mama sıkın aparatın ucundan mama çıktığı görünsün. Artık mama kuşa verilmeye hazırdır. Bilen biri kuşu beslesin. Petşopçu kuşçu vs varsa biliyorlar ise yardım alın besletin. İnternette de besleme videoları var,birkaç tanesine bakıp öğrenin. Ben beslerim diyorsanız anlatabilirim de size.
olur hocam elle beslemeyi anlatırsanız sevinirim bir kaç video izledim ama tabi ki uygulamada olay farklı olurTeşhisi kim koydu? Kusma var mı? Dışkılar nasıl? Kuşun güncel videosunu ve son yaptığı birkaç dışkının fotosunu çekip paylaşın flaşsız.
Mikostatin sabah 1 damla akşam 1 damla ağızdan verilsin daha hızlı etki etmesi için. Damlalık veyahut insülin şırıngası ile verebilirsiniz.
Kuş yemek yemiyorsa da bilen biri kursaktan besleme yapsın. Petşoptan versele laga a21 nutribird toz mama alınsın.
Kuş yetişkin muhabbet kuşu ise 2 numaralı besleme aparatı alınsın. Eczaneden de birkaç tane şırınga alınsın 2.5 ml- 3 ml olabilir.
Mama yapılsın,günde 4 kere ,her öğün arasında 4-5 saat boşluk olacak şekilde(kursakta mama boşalınca) yeniden mama yapılsın ve yeni öğüne geçilsin.
Her öğünde 2.5 ml mama verilsin. Mama birden basılmasın kursağa. Yavaş ve nazikçe yapılsın. Mama bilek yakmayacak ısıda olacak. Şırıngaya mamayı çekerken hava boşluğu çekmemeye dikkat edin hava olmasın şırınga içinde. Kuşa mamayı vermeden evvel tabağa biraz mama sıkın aparatın ucundan mama çıktığı görünsün. Artık mama kuşa verilmeye hazırdır. Bilen biri kuşu beslesin. Petşopçu kuşçu vs varsa biliyorlar ise yardım alın besletin. İnternette de besleme videoları var,birkaç tanesine bakıp öğrenin. Ben beslerim diyorsanız anlatabilirim de size.
olur hocam elle beslemeyi anlatırsanız sevinirim bir kaç video izledim ama tabi ki uygulamada olay farklı olur
Teşhisi kim koydu? Kusma var mı? Dışkılar nasıl? Kuşun güncel videosunu ve son yaptığı birkaç dışkının fotosunu çekip paylaşın flaşsız.
Bu arada kuşun güncel videosunu ve son yaptığı dışkıların fotosunu paylaşın.
Sorularıma da cevap verin,önceki mesajımda yazıyor
Video için : streamable.com veya youtube
Foto : hızlı resim com
Bu siteleri kullanabilirsiniz, buraya link atın
Ne önerirsiniz desteklemem içinKuşta karaciğer problemi var. İştahsızlığı da bu yüzden yüksek ihtimalle. Karaciğerini destekleyerek ilerlemelisiniz.
Yem olarak versel laga prestige önerir misiniz ya da hangi yemi önerirsiniz ve söylediğiniz destekleyicileri nasıl kullanmam gerekiyorPowerchol, Carnisspeed, sedochol, kullanılmalı. Yumurta ve yağlı tohumlar uzun bir süre verilmemeli aspur ak darı ve yulaf ağırlıklı beslenmeli. İmkan varsa insanlar için satılan glisin tozunu da alıp kullanabilirsiniz.
Kuş kurumaya girmiş. Yemek yiyor mu yeterince? Sınırın altına düşmüş baya,kilo olarak.Yem olarak versel laga prestige önerir misiniz ya da hangi yemi önerirsiniz ve söylediğiniz destekleyicileri nasıl kullanmam gerekiyor
ek olarak hayvan yağlı olsa kilodan belli etmez mi hocam 29 gram kuş
Versele laga iyidir, yem markası öneririz önermesine de,şimdilik konumuz bu değil,kuşunuz kurumaya girmiş ciddi bir sorun mevcut. Zaman kaybetmemeli.Yem olarak versel laga prestige önerir misiniz ya da hangi yemi önerirsiniz ve söylediğiniz destekleyicileri nasıl kullanmam gerekiyor
ek olarak hayvan yağlı olsa kilodan belli etmez mi hocam 29 gram kuş