Headache80
Yeni Üye
Kuşum uçabiliyor sadece ayakları tutmuyor. Sokağa çıkma yasağım var evde tedavi edebilir miyim? Acil lütfen.
Eritrotek'i solunum yolu sorunları için kullanıyorum ki zaten kullanım amacı bu neden kuşunuza vermiş anlamadım.Veterinere götürdüm bunu verdi![]()
Eritromisin makrolitler grubuna ait bir antibiyotik. Adrianın dediği gibi, solunum yolu enfeksiyonlarında kullanılır. Neden verdi acaba veterinerVeterinere götürdüm bunu verdi![]()
İlacın ne olduğunu yada etken maddesini bilmediğim için nasıl bir tedavi uyguladığını bilemiyorum, veterinerin önerilerini uygulayın umarım kısa sürede toparlar.Resimdeki ilaç var şırıngada
Eritrotek'i biliyorum şırıngada farklı bir ilaç var sandım eritrotekmiş, neden solum yolu enfeksiyonu için ilaç verdi anlamadım.Eritrotek Oral Çözelti Tozu, tavuklarda gram-pozitif bakteriler ve özellikle penisiline dirençli stafilokok ve streptokoklardan ileri gelen enfeksiyonların tedavisinde kullanılır.
Solunum sistemi enfeksiyonları, kronik solunum sistemi hastalığı (CRD), hava kesesi yangısı (air sacculitis), bulaşıcı nezle (enfeksiyöz koriza), enfeksiyöz bronşitis, enfeksiyöz sinüzitis ve Staphylococcus enfeksiyonlarının tedavisinde kullanılır
Yumurta haşlayıp sarısını ılık su ile seyreltip muhallebi kıvamına gelince çay kaşığı yada şırınga yardımı ile yediriniz.Başka bir veterinere götürdüm. İshale bağlı dedi. Diğer veterinerin verdiği antibiyotiği kullanma dedi. Başka bir antibiyotik ve d vitamini yazdı. Bir şeyler yedirmem gerekiyor. Taktik önerebilir misiniz?