Arkadaşlar ikisi de 1 buçuk aylık ve mavi dişi yeşil erkek diye düşünüyorum doğru mu sizce
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
doğru
Arkadaşlar ikisi de 1 buçuk aylık ve mavi dişi yeşil erkek diye düşünüyorum doğru mu sizce
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yaşı tahminen kaçtır ve cinsiyeti nedir. Çok halsiz tüy dökümü var belli yani düşüyor tüyler ne kadar sürer bu ne yapmam gerekiyor.
aa images
ikiside dişi gibi bi kaç foto eklerseniz iyi olur. genç kuşlar 1 yaşlarında falandır. mavi yeşilden küçük biraz merhaba çok tatlı iki tane cinsiyetiyle ilgili hala tek net cevap alamadığım iki kuşum var.. Cinsiyet ve yaşlarıyla ilgili yardımcı olur musunuz
Merhaba cinsiyeti erkek onu biliyorum yasida 7 8 aylık acaba yaşı doğru mu 1 yaşından küçük dmi birde eş almak istiyorum 3 4 aylık alsam uygun olur mu teşekkürler.
3-4 aylık bir kuşun bu kuşa yetişip ikisinin çiftleşmesi için erkek kuşunun mİn. 5 ay beklemesi gerekir. Sana tavsiyem 8-9 aylıktan büyük bir kuş alman.
Cere süt beyazı, alın lekesi yok 5- 5.5 aylıktır.
Maşallah, güzel bir dişi.
3 ay civarı diye düşünüyorum ceresi renk almamış.Gırtlak kısmında hiç leke yok. Kafasında hala tüy kapsülleri var. O yüzden 3 ay civarı diye düşünüyorum.
daha a tam belli deği burnu mavi olursa erkek olurArkadaşlar alalı 2,5 ay oldu cinsiyeti tam olarak nedir
Merhaba tekrar belki çok fazla soruyorum ama iki kuşumda ilk alındıklarında erkek dendi sonradan kıza döndüler galiba bana cinsiyet ve yaş konularında yardımcı olabilir misiniz rica etsemm
4 6 ay arasıArkadaslar yasi kac bunlarin